Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ελληνική διαιτησία παραμένει στην κορυφή!!!


Ανακοίνωση εξέδωσε ο 
Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης... Κρήτης σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των διεθνών διοργανώσεων που φιλοξενήθηκαν στην πόλη το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά: 


“Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, για την άρτια διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ U20 Ανδρών, το οποίο έλαβε χώρα 8-16 Ιουλίου στο Ηράκλειο. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Εθνική μας Ομάδα, η οποία στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα κατέλαβε την 3η θέση, λαμβάνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Η συγκεκριμένη διάκριση χάρισε και πάλι στιγμές χαράς σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης, το οποίο δήλωνε καθημερινά το παρών στα Κλειστά Γυμναστήρια διεξαγωγής των αγώνων. 



Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά φιλίας, το οποίο διεξήχθη 19-21 Ιουλίου στο Ηράκλειο. Οι Εθνικές μας ομάδες Παμπαίδων και Παγκορασίδων αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, λαμβάνοντας την 3η θέση στους Παμπαίδες και την 4η θέση στις Παγκορασίδες. Πρωταθλήτρια Ομάδα στους Παμπαίδες ήταν η Ομάδα της Γαλλίας, ενώ στις Παγκορασίδες η Ομάδα της Ισπανίας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους Διαιτητές-Μέλη του Συνδέσμου μας, για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο Τουρνουά, μαζί με διαιτητές που εκπροσώπησαν τις χώρες που συμμετείχαν σε αυτό και όλοι μαζί έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους. Τα μέλη μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η Κρητική Διαιτησία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.


Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας που εθελοντικά βοήθησαν όπου τους ζητήθηκε και συνέβαλαν και εκείνοι από την μεριά τους να έρθει αυτό το αποτέλεσμα στις παραπάνω διοργανώσεις. Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης”.

Η ελληνική διαιτησία παραμένει στην κορυφή!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.