Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί αποχώρησε η ΑΓΕΧ από το ματς λόγω διαιτησίας!!! (ποιες είναι οι ευθύνες...)

 


Ανακοίνωση εξέδωσε την Πέμπτη η ΑΓΕΧ αναφερόμενη στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Σύλλα στην Αιδηψό...


Αναλυτικά όσα αναφέρει:


‘‘Στις 11/11/23 στα πλαίσια της 4 αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο τον Σύλλα Αιδηψού δυστυχώς γίναμε όλοι μάρτυρες του ίδιου έργου με τους ίδιους πρωταγωνιστές ,αλλά αυτή την φορά είπαμε να μην το δούμε όλο..

Η ομάδα μας έχοντας ζήσει στο παρελθόν με τους ίδιους διαιτητές ανάλογες συμπεριφορές και σφυρίγματα και έχοντας την ανησυχία ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο, φρόντισε να υπάρχει παρατηρητής στον αγώνα με δικά μας έξοδα και δυστυχώς δικαιωθήκαμε!

Η ουσία της συγκεκριμένης ανακοίνωσης είναι πως η ιστορία της ομάδας μας, ο σεβασμός προς τους εαυτούς μας και της καθημερινής μας προσπάθειας μέσα στο γήπεδο, δεν επιτρέπει πλέον αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο τοπικό μπάσκετ της Ένωσης μας όσον αφορά την ασυλία και ατιμωρησία στην συμπεριφορά και την απόδοση των διαιτητών. Μπορούμε να δεχτούμε κάλλιστα το ανθρώπινο λάθος η την κακή εφαρμογή των κανονισμών από αμάθεια (που όμως και αυτό πρέπει να αξιολογείται) δεν μπορούμε να δεχτούμε όμως κυρία ΖΑΦΕΙΡΗ και κύριε ΚΟΤΣΙΜΠΕ το ύφος την ειρωνεία και την εκδικητική συμπεριφορά! Θα έπρεπε να κρατήσετε τα νεύρα σας και τα προσχήματα γιατί ζητήσαμε παρατηρητή (αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά με βάση αυτά που ζήσαμε από εσάς κ Ζαφείρη σε 2 παιχνίδια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου) μένοντας μόνο στα σφυρίγματα με διαφορετικό κριτήριο για τις δυο ομάδες…

Όταν όμως ρίχνεις τεχνική ποινή σε ένα 17 χρόνο παιδί που παίζει καθαρή άμυνα γιατί κάνει το σταυρο του λέγοντας< Ορκίζομαι δεν έκανα φάουλ >

Η ρίχνεις τεχνική ποινή στον πάγκο για καθυστέρηση εισόδου της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μετά από ταιμ άουτ χωρίς καμία προειδοποίηση ως οφείλατε, από το κέντρο του γηπέδου και σαν να μην έφτανε αυτό, δεχόμαστε επιπλέον δεύτερη τεχνική ποινή για την αυτονόητη διαμαρτυρία μας ,τότε είναι ξεκάθαρο ότι χρησιμοποιείται την <<εξουσία>> σας και την <<ασυλία >> σας (ποιός να σας τιμωρήσει άλλωστε;;;) , για να καλύψετε τα εγώ σας.

Το ότι ήταν προμελετημένη η συμπεριφορά και τα σφυρίγματα των δύο διαιτητών επιβεβαιώνεται από τις δυο εκθέσεις που είναι ψευδείς βάζοντας λέξεις <κλειδιά> σε αυτά που ανέφερε ο προπονητής μας για να φαίνεται ότι τους απειλεί. (Σας παραθέτουμε στους κριτές όπως έκαναν και οι διαιτητές στην αναφορά τους πως γίνεται αυτό άραγε…!!!!)

Όπως και ότι στην τεχνική ποινή που μας έδωσε η κ Ζαφείρη στο τάιμ άουτ λέει ότι μας προειδοποίησαν, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ότι δεν συνέβη ποτέ!!! ΨΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ…ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 2 ΚΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο Κ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ : <ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ..> <ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ..> ΕΙΠΕ : ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ( φωτοτυπία η μία τις άλλης ) που αναφέρουν ψέματα ….. για να στηρίξετε ο ένας τον άλλον.

Τι θα κάνετε κύριοι τις Ένωσης;;;;

Εμάς σε αυτό δεν θα μας βρείτε ποτέ δίπλα σας παρά μόνο απέναντι σας με κάθε κόστος σε αυτό ,αφού πλέον η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Γι αυτό και πήραμε την χειρότερη απόφαση την δεδομένη χρονική στιγμή για τον σύλλογο μας να αποχωρήσουμε από το γήπεδο με ότι σημαίνει αυτό.. με γνώμονα επιτέλους η ομάδα μας να γίνει η αρχή να εξαλειφθούν τέτοιου είδους προκλητικές και προσβλητικές συμπεριφορές.

-Κύριοι της ΚΕΔ και της Ένωσης όπως τιμωρούνται Σωματεία, προπονητές, αθλητές απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των 2 διαιτητών για όσα αναφέρονται παραπάνω (για του λόγου το αληθές σας παραπέμπουμε στην τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα) κατανοώντας τα σωματεία και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για την ομαλή διεξαγωγή των εκάστοτε αγώνων, σεβόμενοι το άθλημα που υπηρετούμε ο καθένας από το δικό του χωρο.

Σε όλα αυτά που συνέβησαν η συμπεριφορά του σωματείου και των ανθρώπων του συλλόγου στο πάγκο ήταν άψογη χωρίς λόγια απρεπή η προσβλητικά παρόλο που είχαμε βγει εκτός εαυτού!

– ΖΗΤΑΜΕ να μην ξανά σφυρίξει ο κ Κοτσιμπός και η κ Ζαφείρη την φετινή αγωνιστική περίοδο 2023-24!

-ΖΗΤΑΜΕ να υπάρχουν παρατηρητές σε όλα τα παιχνίδια των αντρικών τμημάτων για να ελέγχεται η απόδοση και συμπεριφορά των διαιτητών.

Κάθε διαιτητής που έχει κίνητρο να γίνεται καθημερινά καλύτερος θα πρέπει να το επιδιώκει αυτό για την συνεχή εξέλιξη του.

Τέλος περιμένουμε επιτέλους την έκθεση του παρατηρητή κ Χριστοδούλου Γιώργου όπου μετά το τέλος του αγώνα παρουσία παραγόντων και των δυο ομάδων ,μας διαβεβαίωσε για το δίκαιο της αγανάκτηση μας ,μην κατανοώντας την στάση των διαιτητών,έχει φτασει ΠΕΜΠΤΗ και δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που δεν την έχουμε στα χέρια μας.

Στην ερώτηση που κάναμε στην ΕΣΚΑΣΕ η απάντηση ήταν δεν μας δίνουν εντολή από την ΚΕΔ να σας στείλουμε την έκθεση του παρατηρητή οπως έγινε με την έκθεση των διαιτητών!!!!

Εν κατά κλειδί μετά από όλα τα παραπάνω το μπάσκετ δυστυχώς πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα και είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε ότι απαιτείτε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση με κάθε κόστος και πάντα με γνώμονα την εξέλιξη του αθλήματος που πασχίζουμε καθημερινά.

ΥΓ1:Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση και τους ανθρώπους του Σύλλα Αιδηψού για την άψογη φιλοξενία αλλά κυρίως για την κατανόηση της απόφασης μας και της αγανάκτησης μας.

ΥΓ2:Για τους καλοθελητές. .η απόφαση να φύγουμε πάρθηκε μετά από 3/3 νίκες μέχρι σήμερα. .και την ομάδα μας να παίζει το παιχνίδι στα ίσα παρόλο τις πολλές απουσίες της τελευταίας στιγμής.

ΥΓ3:Επισήμανση δεν τηρήθηκαν ούτε τα στοιχειώδη του ευ αγωνίζεσθε που προβλέπεται από τον κανονισμό και απαιτεί από τους διαιτητές να προσεγγίζουν τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας για να δώσουν το χέρι τους πριν την έναρξη του ματς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γιατί αποχώρησε η ΑΓΕΧ από το ματς λόγω διαιτησίας!!! (ποιες είναι οι ευθύνες...) Reviewed by THE REFEREES on 10:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.