Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα 4 νέα πρόσωπα στην Ελίτ Λιγκ!!! (είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία...)

 


Τέσσερα είναι τα νέα πρόσωπα που είδαμε στους αγώνες της Ελίτ Λιγκ... 

Αλλά ας τα δούμε με την ηρεμία: 



  1. Ο Δημήτρης Σκουλαρίκης σφυρίζει το παιχνίδι Μύκονος - Ερμής Λ  για την 12η αγωνιστική. Είναι από τον σύνδεσμο της Αθήνας και αξιλογήθηκε πέρσι στη μεγάλη κατηγορία. Πέρσι αν ενθυμούμαστε καλώς είχε σφυρίξει 9 ματς. Πέντε στη Β' εθνική, 3 στη Γ' και 1 στην Α1 γυναικών. Το 2018 ανέβηκε από τη Γ' στη Β'.


      
  2. Η Ελένη Μαριγλή είναι πρόεδρος του συνδέσμου της Λέσβου και διευθύνει την αναμέτρηση Πανιώνιος - Χαρίλαος Τρικούπης. Αξιολογήθηκε κι αυτή την περασμένη περίοδο στη μεγάλη κατηγορία. Σφύριζε 4 Β' εθνική και 13 Α1 γυναικών. Είχε σφυρίξει παλαιότερα σε ματς της Α2, μια και είναι παλιά.



  3. Ο Ηλίας Λογοθέτης σφυρίζει το Αμύντας - Αίας Ευόσμου (12Η). Προέρχεται από το σύνδεσμο Αχαϊας και Ηλείας και πέρσι είχε σφυρίξει Α2 2 φορές (Χαρίλαος Τρ. - Παπάγου, Πανερυθραϊκός - Καβάλα) και 16 ματς της Β'. Ανέβηκε πριν από περίπου 10 χρόνια στη Β'.


  4. Ο Κύρος Παπαγεωργίου διευθύνει το Ελευθερούπολη - Έσπερος Λαμίας. Δεν είχε σφυρίξει πέρσι στην Ελίτ αλλά διεύθυνε 14 ματς της Β'΄εθνικής. Ανέβηκε από τη Β' στην Α2 το 2013.


Τα 4 νέα πρόσωπα στην Ελίτ Λιγκ!!! (είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία...) Reviewed by THE REFEREES on 1:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.