Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οριστικό: Τιμωρούνται διαιτητές, κομισάριος στο ματς Παπάγου - Ερυθραία, στον αθλητικό δικαστή ο Καλλανιώτης!!!


Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά απ' την... τιμωρία των διαιτητών και του κομισάριου λόγω της μπουνίας του Καλλανιώτη στον Σαρδαμάνη. 


Ο ρεφ, που ίσως την γλιτώσει, είναι ο Παναγιώτης Σκαλτσής ο οποίος δεν είχε αντίληψη για το τι συνέβει, καθώς είχε γυρισμένη την πλάτη δείχνοντας την παράβαση στα μέλη της γραμματείας!!! 


Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Στην αναμέτρηση του Παπάγου με τον Πανερυθραϊκό για την 12η αγωνιστική της Ελίτ Λιγκ ο Καλλανιώτης γρονθοκόπησε εν ψυχρώ τον Σαρδαμάνη των γηπεδούχων. Οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν την μπουνιά και χρέωσαν με τεχνική ποινή τον Σαρδαμάνη περίπου ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού.


Οι Μάνος, Τεφτίκης ήταν οι ρεφς που έπρεπε να δουν τη φάση, καθ' ότι θεωρητικά είχαν οπτική γωνία. Μόνο που όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν. Ο Τάσος Μάνος μετά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων κατευθύνθηκε στη γραμματεία και ρώτησε κομισάριο και κριτές για το αν είδαν την μπουνιά. Λόγω του γεγονότος ότι είχε τάιμ άουτ τα μέλη της γραμματείας παρατηρούσαν το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, ενώ ο τρίτος ρεφ (Σκαλτσής) έδειχνε άλλη παράβαση, έχοντας πλάτη στους 2 παίκτες. 

     

Το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη του Παπάγου (80-74). Οι γηπεδούχοι μάλιστα ανέβασαν στο facebook το σχετικό βίντεο, με τον Πανερυθραϊκό από την πλευρά του να ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Καλλανιώτη και να επισημαίνει ότι έχει πάρει ήδη τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή του.


Η αλήθεια είναι ότι:


  • Η μπουνιά θα ...τραυματίσει και τους διαιτητές, κομισάριο που - δυστυχώς, δεν είχαν καλή οπτική γωνία και δεν είδαν τη φάση. Αλλιώς ήταν σίγουρο ότι θα απέβαλλαν αμέσως τον δράστη....


  • Ο παίκτης που επέδειξε βίαιη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά θα σταλεί στον αθλητικό δικαστή, του οποίου η τιμωρία αναμένεται βαριά και ασήκωτη... 

Οριστικό: Τιμωρούνται διαιτητές, κομισάριος στο ματς Παπάγου - Ερυθραία, στον αθλητικό δικαστή ο Καλλανιώτης!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.