Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος πρώην πρόεδρος ΚΑΕ την έχει "βάψει"!!! (η περιπέτεια συνεχίζεται...)

 


Είναι από τις περιπτώσεις που ήταν στα ψηλά και έπεσε στα χαμηλά και πάλι τούμπαλιν...  

Ο Νίκος Μπογονικολός, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ολυμπιάδας Πατρών, είχε συλληφθεί από τον περασμένο Μάιο και πλέον, θα οδηγηθεί στις ΗΠΑ όπου και θα δικαστεί. Είχε συλληφθεί βάσει διεθνούς εντάλματος από τις ΗΠΑ για παράκαμψη των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας και μια σειρά από σοβαρά αδικήματα, όπως λαθρεμπόριο και ξέπλυμα χρήματος. 

Σχολείο πήγε στο Κιλκίς και, το 1987, αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Μεταπτυχιακό πήρε αρκετά χρόνια αργότερα, το 2000, από το Τμήμα Κυβερνητικής του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστημίου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Στην Ουκρανία ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτωρ της Εθνικής Ακαδημίας Διοίκησης. 


Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από τη θητεία του ως πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ και ως μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Το 2004, οπότε και παραιτήθηκε, ανακοίνωσε ότι θα αγόραζε το 25% της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν τον έπραξε. 


Βρέθηκε όμως στην ομάδα μπάσκετ της Ολυμπιάδας Πατρών, αν και το 2009 ξανα «φλέρταρε» με την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και της ΚΑΕ ΑΕΛ... Αν ενθυμούμαστε καλώς ασχολήθηκε και με την ομάδα μπάσκετ του Παγκρατίου.

Ποιος πρώην πρόεδρος ΚΑΕ την έχει "βάψει"!!! (η περιπέτεια συνεχίζεται...) Reviewed by THE REFEREES on 9:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.