Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί ο Δελημπαλταδάκης από πρόεδρος του Αμαρουσίου έγινε σύμβουλος προέδρου!!!

 


Η πληροφορία σίγουρα, δημιούργησε έκπληξη με το άκουσμά της. Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης... θα ήταν ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου!!!  


Η έκπληξη δεν οφείλονταν στις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του πρώην μάνατζερ, αλλά στο γεγονός ότι θα έπρεπε να θέσει την παραίτησή του από το συμβούλιο της ΕΟΚ!!! Δεν θα μπορούσε από τη μία να εκπροσωπούσε τα ερασιτεχνικά σωματεία και από την άλλη, μια επαγγελματική ομάδα. 


Και ο ίδιος ο Τάσος μιλούσε για την προεδρία της ΚΑΕ αλλά προφανώς δεν τα μέτρησε καλά τα πράγματα. Έτσι, ήρθε η ανακοίνωση της απόφαση που μιλούσε καθαρά για τη θέση του συμβούλου. Μόνο που ο Δελημπαλταδάκης φαίνεται να έχει λάβει την οριστική του απόφαση να μείνει στον ΕΣΑΚΕ και όχι, στην ΕΟΚ. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να μην πήρε τη θέση του εμπορικού διευθυντή (Μουλίνος) ή του γενικού διευθυντή (Ρεντζιάς), αλλά έχει ακόμα δύο ευκαιρίες:


  • Τη θέση του αγωνιστικού διευθυντή, που κατείχε ο αείμνηστος Γιώργος Κονδύλης...


  • Τη θέση του προέδρου στον ΕΣΑΚΕ, αν και εφόσον δεν επέλθει η συμφωνία με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο...

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι ο Δελημπαλταδάκης δεν πρόκειται να εμπλακεί στην ΕΟΚ, καθώς άλλα περίμενε κι άλλα πήρε... 


     

Γιατί ο Δελημπαλταδάκης από πρόεδρος του Αμαρουσίου έγινε σύμβουλος προέδρου!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.