Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' δεν απέκτησαν την αίγλη της Ελίτ!!!


 Γιατί αλήθεια, τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' δεν απέκτησαν την αίγλη της Ελίτ;


Η απάντηση είναι απλή - απλούστατη, σύμφωνα με τον γγ της ΕΟΚ, Νίκο Νικολόπουλο:


Σίγουρα δεν αφήσαμε στην τύχη τους τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και σίγουρα δεν έχουν αποκτήσει την αίγλη της Elite League. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι πολλά τα σωματεία και διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα, απ’ τη μία άκρη στην άλλη, γι’ αυτό κι εκεί θεσπίσαμε κανόνες, πάμε συντηρητικά βλέπουμε πού πρέπει να σταματήσουμε τον βαθμό των ομάδων, δημιουργήσαμε κι εκεί τα οικονομικά κίνητρα της χρησιμοποίησης των Ελλήνων, γιατί είναι βασικό στοιχείο για ‘μας να παίζουν οι Έλληνες αθλητές. Βλέπουμε κι εκεί μια ποιότητα, όχι στον βαθμό που υπάρχει φέτος στην Elite League, όπου ο καθένας μπορεί να χάσει απ’ τον οποιανδήποτε. 

Σε αυτές τις κατηγορίες δεν είναι τόσο… απλωμένο αυτό το στοιχείο, ίσως και γιατί υπάρχουν ομάδες που προβιβάστηκαν για πρώτη φορά ή από μικρές περιοχές της Ελλάδας. Όμως, το πρωτάθλημα έχει αποκτήσει ένα μεγάλο ενδιαφέρον και βλέπεις και κάποιου επιπέδου μπάσκετ εκεί.

Η σταδιακή μείωση των ομάδων, τα κίνητρα που δίνουμε στις ομάδες και κάποιες άλλες σκέψεις που έχουμε θα αποδώσουν, αλλά λίγο αργοπορημένα. Πρώτο μας μέλημα είναι η Elite League, που έχει φτάσει σε ένα επίπεδο και θέλει μικρές “πινελιές” κάθε χρόνο, οι άλλες κατηγορίες θέλουν περισσότερη δουλειά. Ευελπιστούμε, όμως, ότι θα έχουμε αποτελέσματα και ήδη έχουμε, καθώς υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν, είναι ανταγωνιστικές ή ανεβαίνουν κατηγορίες και “πατούν” καλά στα πόδια τους.

Γιατί τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' δεν απέκτησαν την αίγλη της Ελίτ!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.