Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μεγάλη συνάντηση από διαφορετικό μετερίζι!!! (Ελευθεριάδης - Μπούσιας συναντήθηκαν στην Πάτρα...)

 


Ό,τι δεν έκανε ο Κώστας Μπούσιας στην ΟΔΚΕ... το κατάφερε στο σύνδεσμο διαιτητών Αχαϊας και Ηλείας!!!


Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η, παρουσία και του προέδρου της ΟΔΚΕ, Παντελής Ελευθεριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΕΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρό της Bαγγέλη Λιόλιο για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα προς τους νέους διαιτητές να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.


Ο Κώστας Μπούσιας ανέφερε ότι ο σύνδεσμος πέρασε μια μεγάλη καμπή και υπήρξε αποπροσανατολισμός. Τα προβλήματα ήταν το αγωνιστικό και ότι δεν λειτούργησε ως ομάδα, ενώ δεν είχε σεβασμό στους θεσμούς, στους συναδέλφους και στις ομάδες. 


"Ο Σύνδεσμός μας αποτελείται από εξαιρετικά άτομα, με ηθική, αρχές, μόρφωση, αλλά και ικανότητες", είπε και συνέχισε: "Τα τελευταία χρόνια έγινε μια μεγάλη ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του Συνδέσμου μας. Είναι μια πρόκληση το να ξανακάνουμε τον Σύνδεσμό μας όπως ήταν, τον δυναμικότερο και δυνατότερο στην Ελλάδα. Η ΕΣΚΑ-Η είναι δίπλα μας και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας και να διορθωθούν κάποιες αδικίες. Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» ανήκει στα σωματεία της Ενωσης". 


Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Παντελίδης, προϊστάμενος του ιερού ναού Αναλήψεως και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος.  


Ο Σύνδεσμος τίμησε τον Ηλία Καρπάνο και την Ελένη Κωνσταντινίδου για τη συμπλήρωση 1000 αγώνων στα εθνικά και στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ. 

Η μεγάλη συνάντηση από διαφορετικό μετερίζι!!! (Ελευθεριάδης - Μπούσιας συναντήθηκαν στην Πάτρα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:10 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.