Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος: Τα συγκινητικά λόγια ενός έμπειρου προέδρου που αποχωρεί και ο ερχομός νεότερων...

 


Το ζητούμενο είναι να ξέρεις πότε να αποχωρείς αλλά και να επιλέγεις εσύ τον τρόπο...

Ο Σάββας Λόρτος, πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία της ένωσης, τη στιγμή την οποία ο Κώστας Νικάκης "παλεύει" να επιστρέψει παρά τη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου. Διαφορετική κουλτούρα και φιλοσοφία, σίγουρα...


Ο Σάββας Λόρτος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και στη διαιτησία. Και γνωστοποίησε ότι αποχωρεί, ύστερα από περίπου 22-23 χρόνια. Αποκτάει λοιπόν, μεγάλη σημασία το γεγονός αυτό, διότι αυτός επέλεξε τον επίλογο στο βιβλίο της μπασκετικής του ζωής. 

Αυτή είναι η τελευταία μου ομιλία ως προέδρου της Ένωσης. Έχοντας μια μακρά πορεία, στην οποία υπηρετησα το μπάσκετ πρωτίστως με αυταπάρνηση, συνέπεια λόγων και πράξεων αλλά και ηθικής. 
Βάζοντας πάνω από όλα το καλό της ένωσης, διότι πίστευα ότι ΕΚΑΣΘ σημαίνει αγαπη, προσφορά και αυταπάρνηση. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου αλλά και τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και κριτες. Εύχομαι η ένωση να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, όπως το κάνει κάθε χρόνο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και ιδιαιτερα την σύζυγό μου Χρυσούλα, η οποία ήταν πάντα στο πλευρο μου. 

Πλέον, ο Σάββας Λόρτος ανοίγει το δρόμο προς νέους παράγοντες και ελπίζουμε να "πιάσουν" το μήνυμα που τους έστειλε. Η ΕΚΑΣΘ πρέπει να ανανεωθεί και όχι, να κτιστεί με παλιά και φθαρμένα υλικά. Πλήρης ανανέωση, λοιπόν, έχοντας όραμα, διάθεση, αφοσίωση και χρόνο... Στις αρχές Απριλίου θα γίνουν οι εκλογές και πρέπει να μετέχουν νέοι άνθρωποι.


Ο Αντώνης Μαυρογένης ακούγεται έντονα για τη θέση του προέδρου, αν και είχε παραιτηθεί από τη γγ της ένωσης. 

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος: Τα συγκινητικά λόγια ενός έμπειρου προέδρου που αποχωρεί και ο ερχομός νεότερων... Reviewed by THE REFEREES on 3:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.