Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα μηνύματα που έφυγαν από πρόεδρο συνδέσμου προς πάσα κατεύθυνση!!!


Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε στην αυγή του 2024 έστειλε ο... 

πρόεδρος του ΣΥΔΚΝΑ, Τζίμης Σταύρος.

Η εισήγηση στο ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ για τρεις διαιτητές στη Β' ΕΣΚΑΝΑ κατέστησε το μοναδικό σύνδεσμο στην Ελλάδα, που προχωρεί σε μια τέτοια κίνηση. Παράλληλα, στις 2/2/24 η νυν διοίκηση εκμηδένισε όλες τις οφειλές του συνδέσμου προς τρίτους και έτσι, το χρέος που ταλανίζει το σύνδεσμο εδώ και περίπου μια 10ετία, έχει αποπληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 7 μηνών.. 


Ο Σταύρος Τζίμης επισήμανε ότι η "διαιτησία και το Μπάσκετ στη Νότια Αττική (ΕΣΚΑΝΑ) έχουν ανάγκη να πάνε μπροστά και ψηλά. Διαιτητές, Κριτές, ΕΣΚΑΝΑ και Σωματεία, Ενωμένοι. Το μπάσκετ μας ενώνει" αυτό θα είναι το μότο για την καινούργια χρονιά. Άλλωστε και πολύ απλά αυτό αποδεικνύεται , καθώς είμαστε εδώ σήμερα ,με μια γιορτινή διάθεση, για καλό σκοπό. 

Και σε αντίθετη περίπτωση όμως, για να αντιμετωπιστεί, δηλαδή, μια κρίση ο ΣΥΔΚΝΑ θα υποστηρίζει πάντα την ΕΝΟΤΗΤΑ περιορίζοντας και οριοθετώντας ενδεχωμένως προσωπικές αξιώσεις έναντι και χάριν του κοινού καλού. 

Ως Πρόεδρος του ΣΥΔΚΝΑ πιστεύω ότι το μπάσκετ ενώνει και θα διαφυλάξω την ΑΞΙΑ του «όλοι μαζί και σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση»

ΑΥΤΗ για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Διαιτησίας άρα και του Μπάσκετ στην Ένωση μας, στην Νότια Αττική , για τον Σύνδεσμο μας". 

Τα μηνύματα που έφυγαν από πρόεδρο συνδέσμου προς πάσα κατεύθυνση!!! Reviewed by THE REFEREES on 2:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.