Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Είπε και ...λάλησε ο Λιόλιος!!! (και αμαρτίαν ουκ έχει...)


 Το είπε και το φώναξε ο Βαγγέλης Λιόλιος...


Στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων των ομάδων για τη διοργάνωση του ράιζινγκ σταρς, που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της ΕΟΚ κατά την ομιλία του προέβη σε μια αρκετά σημαντική δήλωση για τα κριτήρια κλήσεις των αθλητών στις εθνικές ομάδες.


Που μεταξύ μας, γέμισε ελπίδα και έδωσε ένα σαφές μήνυμα πως το αναπτυξιακό μπάσκετ θα απελευθερωθεί από τα δεσμά των μάνατζερς, που έχουν καταστρέψει και διαφεντεύουν τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες μας τόσα χρονιά. Παράλληλα αδικούν και καταστρέφουν ταλέντα...


Αναλυτικότερα λοιπόν ο πρόεδρος είπε επι λέξη πως οποίος αθλητής έχει σύμβαση με οποιοδήποτε γραφείο μανατζερικο θα αποκλείεται αυτόματα από την εθνική ομάδα. Αυτή η δήλωση είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενη, καθώς ο πρόεδρος έχει δείξει ότι δεν ασωτεύεται με τους μάνατζερ, θέλοντας να τους βάλει στην θέση τους. 


Δηλαδή, μακριά από το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όπως και έκανε στην περίπτωση του ενός αθλητή. Αποτέλεσε άλλωστε η πρώτη τιμωρία μάνατζερ που έχουμε δει εδώ και πολλά χρονιά. 

Είπε και ...λάλησε ο Λιόλιος!!! (και αμαρτίαν ουκ έχει...) Reviewed by THE REFEREES on 3:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.