Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι συνεχείς αλλαγές πλεύσης του Θεοδώρου της Κύμης!!! (από τον Βασιλακόπουλο, στον Λιόλιο και τώρα στον Φασούλα και το "ζεστό χρήμα"...)


Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου αποτελεί μια επιλογή του Παναγιώτη Φασούλα...

στη μάχη για τις εκλογές της ΕΟΚ!!!


Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και πολλά χαμόγελα η ενσωμάτωση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην παράταξη της αράχνης. Όσοι δεν γνωρίζουν την περίπτωση του πολιτευτή να θυμηθούμε ότι ο Βασιλακόπουλος είχε κατηγορηθεί ότι βοηθούσε την Κύμη λόγω της σχέσης του με τον πρώην υφυπουργού Γεωργίας επί ΠΑΣΟΚ και αδελφού του πατέρα του Αλέξανδρου, Χρήστο.


Λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2018, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου βγήκε ανοικτά κατά της τότε διοίκησης της ΕΟΚ αλλά και της ΚΕΔ, παίρνοντας εμφανώς τη θέση του Ολυμπιακού ζητώντας να μπει στο μαχαίρι στο κόκκαλο. Τότε δήλωνε στο ΣΠΟΡ FM:


Καλό θα ήταν να διορθώσουμε πρώτα το ελληνικό σύστημα και την ΚΕΔ και αν δούμε ότι δεν καταφέρνουμε κάτι, τότε να δούμε άλλες λύσεις, ίσως με ξένους διαιτητές. Θέλουμε αλλαγή προσώπων στην ΚΕΔ με άλλους έμπειρους ανθρώπους και πλέον η διαιτησία να περάσει στα χέρια της διοργανώτριας αρχής, στον ΕΣΑΚΕ. Εμείς πληρώνουμε και αποφασίζουν τελικά. Πρέπει να ορίζει ο ΕΣΑΚΕ τους διαιτητές, από τη στιγμή που είμαστε ανεξάρτητη αρχή και θεωρώ ότι ως ΕΣΑΚΕ έχουμε μεγάλη δύναμη.

Με αφορμή και τη στάση του Ολυμπιακού και στα όσα έγιναν στο Περιστέρι, ελπίζω να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είπα σήμερα και στον κ. Πανταζόπουλο, ότι σήμερα είμαι εγώ το θύμα, αύριο μπορεί να είσαι εσύ.

Εγώ δεν τα παρατάω, ούτε πρόκειται να τα παρατήσω, Δεν ψάχνω για ηρωικές εξόδους. Πρέπει όμως κάποιος να κάνει την αρχή και αντιδράσει. Από το 2009 βάζω λεφτά.


 Πλέον, μετά τους Βασιλακόπουλο και Λιόλιο έχει προσχωρήσει στον Φασούλα... 


Και πάμε και στο ωραίο: Όπως θα διαβάσετε είπε ότι δεν τα παρατάει. Κι όμως όχι, μόνο τα παράτησε λίγους μήνες μετά αλλά και έδωσε το ΑΦΜ σε άλλη ομάδα... Τότε η ιστοσελίδα eviazoom είχε γράψει για τον υποψήφιο βουλευτή  Ψάχνει για «ζεστό» χρήμα ο Θεοδώρου; Η Κύμη πουλάει τη θέση της στο Λαύριο!


Καλή επιτυχία κ. Θεοδώρου...

Οι συνεχείς αλλαγές πλεύσης του Θεοδώρου της Κύμης!!! (από τον Βασιλακόπουλο, στον Λιόλιο και τώρα στον Φασούλα και το "ζεστό χρήμα"...) Reviewed by THE REFEREES on 3:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.