Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο: Ποιοι "παραμυθιάζουν" τον Φασούλα ενόψει εκλογών της ΕΟΚ!!! (μια υποψηφιότητα που θα συζητηθεί...)

 


Είναι για γελάει κανείς με το θέμα που προκύπτει στην περίπτωση του... Γιώργου Μαυροειδή, ο οποίος κατεβαίνει στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα!!!


Διαβάσαμε την είδηση ότι ο πρόεδρος του σωματείου Εύνικος κατεβαίνει με την αράχνη του ελληνικού μπάσκετ!!! Ιδού και η φωτογραφία:


Συγχαρητήρια λοιπόν και καλή ψήφο...


Ανατρέξαμε λοιπόν, σήμερα στο ΔΣ του Εύνικου για να δούμε ποιος είναι πρόεδρος στο σύλλογο και τι διαπιστώσαμε; Ότι είναι ο Χρήστος Παππούς!!! Ιδού και η απόδειξη:



Ψάξαμε στο ΔΣ να δούμε ποια θέση καταλαμβάνει ο υποψήφιος του Φασούλα και δεν τον είδαμε πουθενά!!! Γιατί Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. είναι ο Ευστάθιος Φρίμας, Γενικός Γραμματέας ο Φίλιππος Σταμακολιός, ταμίας ο Μανώλης Καμαρίτης και μέλοι οι Νίκη Μητάκη, Βασίλης Ντάκουρης, Μανώλης Κρητικός. 


Και θέλετε το ακόμα καλύτερο; Ποιος θα ψηφίσει στις εκλογές της ΕΟΚ από πλευράς του σωματείου...


Άρα, ο Εύνικος όχι μόνο δεν θα ψηφίσει τον Φασούλα αλλά και ο Γιώργος Μαυροειδής κινδυνεύει να μην λάβει ψήφο από το σύλλογο που προέρχεται!!! Και εμείς αναρωτιόμαστε:


  • Ποιος ή ποιοι "παραμυθιάζουν" τον Φασούλα;
  • Ο Μαυροειδής δεν γνώριζε ότι δεν θα είναι όχι πρόεδρος, αλλά ουτε καν μέλος του ΔΣ;
  • Τι θα πράξει τώρα η αράχνη του ελληνικού μπάσκετ; 

Απίστευτο: Ποιοι "παραμυθιάζουν" τον Φασούλα ενόψει εκλογών της ΕΟΚ!!! (μια υποψηφιότητα που θα συζητηθεί...) Reviewed by THE REFEREES on 11:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.