Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΕΣΚΑΣΕ ...τώρα: Μια ακόμα αποχώρηση από το πρωτάθλημα!!! (σε ένδειξη διαμαρτυρίας...)

 


Σοκ έχει προκαλέσει η αποχώρηση της... 

Α.Ε. Καρύστου, η οποία με ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι δεν θα παίξει το ερχόμενο πρωτάθλημα στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας προς την διοίκηση της ΕΣΚΑΣΕ.


Σε όλους  είναι γνωστά τα γεγονότα και η απογοητευτική κατάληξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2023-2024. Η στάση της Ένωσης συνεχίζει να είναι αποκαρδιωτική ,καθώς απαξιώνει την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, μη συνεδριάζοντας καν σχετικά με τον αγωνιστικό απολογισμό της περυσινής περιόδου ή ακούγοντας τις απόψεις των συμμετεχόντων σωματείων για ένα υγιές πρωτάθλημα.


Σαν να μην συνέβη το οτιδήποτε, οδεύουμε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο που κατά την άποψη μας   θα είναι χειρότερη της προηγούμενης.


Οι διοικούντες της ΕΣΚΑΣΕ έχουν λάβει αποφάσεις οι οποίες υποβαθμίζουν το άθλημα και παρά την παραίτηση του αντιπροέδρου του πρωταθλήματος, πράξη πραγματικά αξιέπαινη, δεν φαίνεται να αλλάζει οτιδήποτε από οποιονδήποτε.


Σύμφωνα με τα παραπάνω, έχουμε την πεποίθηση ότι η σημερινή διοίκηση της Ένωσης , η οποία παραμένει στην θέση της και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα έχει ακριβώς την ίδια στάση.


Ως ένδειξη διαμαρτυρίας το Δ.Σ. του Α.Ε. Καρύστου, αποφάσισε την μη συμμετοχή κανενός από τα τμήματα του στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ για την σεζόν 2024-2025, όσο η παρούσα διοίκηση της Ένωσης παραμένει.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια μας τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. 

ΕΣΚΑΣΕ ...τώρα: Μια ακόμα αποχώρηση από το πρωτάθλημα!!! (σε ένδειξη διαμαρτυρίας...) Reviewed by THE REFEREES on 8:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.