Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το βάρος στην τοπική αυτοδιοίκηση "ρίχνει" ο Φασούλας!!! (η αναμενόμενη κίνηση...)

 


Ήταν σίγουρο ότι ο Παναγιώτης Φασούλας... θα βρισκόταν με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μωράλη, στο Δημαρχείο Πειραιά.



Οι σχέσεις των Φασούλα, Μώραλη είναι εξαιρετικές, ενώ στο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει και ο  πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος ήταν στη συνάντηση μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γλυφάδας, Περικλή Δορκοφίκη. 


Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Mώραλης, δήλωσε:


Συναντήθηκα σήμερα με τον φίλο και υποψήφιο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Φασούλα, μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ» Ιωσήφ Βουράκη. Συζητήσαμε τις θέσεις και τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα ενός αθλήματος, το οποίο μας κάνει όλους υπερήφανους. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αποτέλεσε η πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα για την ανάγκη συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πως αυτή θα μπορέσει να ενισχύσει και να αναδείξει τα τοπικά σωματεία και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που επί της ουσίας πρέπει να είναι η κοιτίδα των αυριανών αθλητών! Με δεδομένη την αγάπη αλλά και την προσφορά του Παναγιώτη Φασούλα όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ, του εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου!

Το βάρος στην τοπική αυτοδιοίκηση "ρίχνει" ο Φασούλας!!! (η αναμενόμενη κίνηση...) Reviewed by THE REFEREES on 2:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.