Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος έμπειρος παράγοντας θα ψηφίσει στις εκλογές της ΟΔΚΕ!!! (πήρε το «ΟΚ» από τον σύνδεσμο…)


Μια παλιά καραβάνα κλήθηκε να εκπροσωπήσει τον σύνδεσμο… κεντρικής και νότιας Πελοποννήσου στις εκλογές της ΟΔΚΕ.


Μιλάμε για τον Κυριάκο Ταβουλαρέα, ο οποίος θα ψηφίσει στις εκλογές της ομοσπονδίας ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης.


Μια και ο λόγος για τον Καλαματιανό πρώην μέλος της ΚΕΔ, να θυμηθούμε ένα – δύο πραγματάκια. Θυμάστε το μεγάλο σχίσμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και κατ’ επέκταση της ευρωπαϊκής διαιτησίας; Οι νεότεροι βεβαίως, όχι αλλά οι παλαιότεροι το θυμούνται. Τότε που η αντιπαλότητα ήταν μεγάλη, με άμεσο κίνδυνο να τιναχθεί το σεμινάριο στον «αέρα».

Η διαχείριση της κρίσης το 2001 ήταν υποδειγματική και το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πριν πραγματοποιηθεί, όμως, ο Ταβουλαρέας είχε έρθει σε αντιπαράθεση με το τότε ΔΣ της ΕΟΚ, προβάλλοντας πειστικά επιχειρήματα για την αναγκαιότητα του σεμιναρίου.

Και σκεφτείτε ότι ήταν ενεργός ρεφ της Α1…

Ο Ταβουλαρέας παραμένει έως και σήμερα στην πάγια αρχή της διάκρισης των εξουσιών, έχοντας υψηλά την προάσπιση της οντότητας του θεσμού της ΟΔΚΕ. Να και λίγα βιογραφικά στοιχεία:

Αποφοίτησε από τη σχολή διαιτησία του 1983 στην Καλαμάτα, διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του συνδέσμου, έχοντας αναδείξει νέους διαιτητές.

Το 1998 πραγματοποιήθηκε το 1ο καμπ στην Καλαμάτα, που ο ίδιος εισηγήθηκε στην τότε διοίκηση της ΟΔΚΕ, με τη συμμετοχή πολλών ρεφς που στη συνέχεια διέπρεψαν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ως μέλος της ΚΕΔ συνέχισε και στην πράξη να υπερασπίζεται τη θεμελιώδη αρχή του με το να συνεργαστεί στο πλαίσιο της διάκρισης εξουσιών με την ΟΔΚΕ, με ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα.

Εκπαιδεύτηκαν και προωθήθηκαν νέοι διαιτητές σε όλες τις βαθμίδες των κατηγοριών, ορισμένοι από τους οποίους είναι πλέον διεθνείς.      

Ποιος έμπειρος παράγοντας θα ψηφίσει στις εκλογές της ΟΔΚΕ!!! (πήρε το «ΟΚ» από τον σύνδεσμο…) Reviewed by THE REFEREES on 3:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.