Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι διαιτητές ευχαρίστησαν Γολέμη, Ταβουλαρέα, Παπανικολάου αλλά και τον Λιόλιο!!! (1εκ. ευρώ πήγε στις τσέπες των ρεφς...)

 


Ένα εκατομμύριο ευρώ κατευθύνθηκε όλα αυτά τα χρόνια... στις τσέπες των διαιτητών, καθώς αποτελούσαν οφειλόμενα εκ μέρους της ΕΟΚ. 


Η αρχική πρωτοβουλία άνηκε στον Αριστείδη Γολέμη, τότε αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής, του Κυριάκου Ταβουλαρέα μέλους της ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Άγγελου Παπανικολάου, τότε μέλους της επιτροπής πρωταθλήματος. 


Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Παντελής Ελευθεριάδης, με αφορμή την εξόφληση του συγκεκριμένου ποσού ευχαρίστησε το νυν πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος είναι γεγονός ότι συνέχισε και ολοκλήρωσε την οικονομική υποχρέωση προς τους ρεφς. 


Εν τούτοις, δεν ξέχασε τους τρεις άνδρες οι οποίοι μαζί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έκαναν πράξη μια τέτοια υπόσχεση. Ο Άγγελος Παπανικολάου κατέρχεται στις εκλογές της ΕΟΚ στο πλευρό του Λιόλιου. Ένας παράγοντας, ο οποίος έχει συνεισφέρει στο ελληνικό μπάσκετ με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την αγάπη του για το ελληνικό μπάσκετ. Και σίγουρα, οι παράγοντες δεν ξεχνούν ανθρώπους που πορεύονται με ζήλο και ανιδιοτέλεια...  
Οι διαιτητές ευχαρίστησαν Γολέμη, Ταβουλαρέα, Παπανικολάου αλλά και τον Λιόλιο!!! (1εκ. ευρώ πήγε στις τσέπες των ρεφς...) Reviewed by THE REFEREES on 5:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.