Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι 5 πυλώνες για τη βελτίωση της διαιτησίας!!! (και οι 2 βασικοί στόχοι της νέας ΕΟΚ...)


Ανεξάρτητα του αποτελέσματος της 15ης Σεπτεμβρίου 2024... οι δύο πρόεδρος (ο νικητής και ο χαμένος), η ΚΕΔ, η ΟΔΚΕ και οι σύνδεσμοι αλλά και οι γνωρίζοντες τον χώρο της διαιτησίας πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να συμφωνήσουν για τη βελτίωση της διαιτησίας. 


Άπαντες πρέπει να "βάλουν πλάτη" για την ανάπτυξη της ελληνικής διαιτησίας και κατ' επέκταση του ελληνικού μπάσκετ. Και για την ενίσχυση της παρουσίας των ελληνικών διαιτητών σε διεθνείς διοργανώσεις.


Οι Γκρίζοι Λύκοι θέτουν τους 10 πυλώνες για τη βελτίωση της διαιτησίας:


  1. Ενίσχυση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης...
  2. Εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την υποστήριξη των διαιτητών...
  3. Δημιουργία μηχανισμών προστασίας των διαιτητών...
  4. Προώθηση της διαφάνειας...
  5. Προώθηση της δικαιοσύνης στις αποφάσεις...


Καλώς ή κακώς η ΕΟΚ, σύμφωνα με το νόμο, είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τη διαιτησία. Δεδομένου ότι ο προϋπολογισμός της ομοσπονδίας είναι υψηλότατος, από το νέο πρόεδρο - αυτόν που θα εκλεγεί αύριο Κυριακή - αναμένουμε άμεσα να ανακοινώσει 2 πράγματα : 


  • Τους στόχους και το όραμα της ΕΟΚ για τη διαιτησία...
  • Τις δυνατότητες ανάπτυξης και επενδύσεων για τη βελτίωση της διαιτησίας...

Γεγονός είναι ότι επί θητείας Βαγγέλη Λιόλιου έγιναν λίγα πράγματα στη διαιτησία. Ίσως για το λόγο αυτό ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι ο ίδιος ήταν περισσότερο "παρατηρητής" και λιγότερο ενήργησε. Το ζητούμενο είναι ότι από την προσεχή Δευτέρα ο νέος πρόεδρος και το νέο διοικητικό συμβούλιο πρέπει να προχωρήσουν σε τομές...  

Οι 5 πυλώνες για τη βελτίωση της διαιτησίας!!! (και οι 2 βασικοί στόχοι της νέας ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.