Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων!!! Οι ίσες αποστάσεις της κυβέρνησης στους υποψήφιους προέδρους....

 


Πριν από ένα μήνα οι Γκρίζοι Λύκοι σε ένα ακόμα αποκαλυπτικό δημοσίευμα... για όσους τους διαβάζουν τακτικά, έγραφε: Ποιες είναι οι προθέσεις του Βρούτση για τις εκλογές της ΕΟΚ!!! (θα ανακατευτεί ή θα μείνει στην άκρη...) Τότε γράφαμε κατά λέξη:



Από το υπουργείο που μεταφέρουν ότι ο βουλευτής Κυκλάδων δεν πρόκειται να αναμιχθεί στην εκλογική διαδικασία, όπως έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης... Ψίθυροι επιμένουν ότι ο Γιάννης Βρούτσης θα συναντηθεί τόσο με τον Λιόλιο όσο και με τους Φασούλα, Μπουρούση, τηρώντας ίσες αποστάσεις από τις δύο παρατάξεις...


Κι αυτό ακριβώς συνέβη...


Οι Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Μπουρούσης και Περικλής Δορκοφίκης συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τον ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν στο μπάσκετ.


Ο κ. Βρούτσης άκουσε τις θέσεις των τριών πρώην παικτών της Εθνικής ομάδας, αντάλλαξε απόψεις σχετικά με το μπάσκετ, δείχνοντας πως είναι απολύτως ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν στο άθλημα.




Νέα αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων!!! Οι ίσες αποστάσεις της κυβέρνησης στους υποψήφιους προέδρους.... Reviewed by THE REFEREES on 7:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.