Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλες οι λεπτομέρειες για τις εκλογές της ΕΟΚ!!! (που, πότε πως...)

 


Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ στις 15-09-2024...η ΕΟΚ θα ήθελε να σας επισημάνει:


1.Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM. Αρχικά είχε οριστεί η ψηφιακή πλατφόρμα MICROSOFT TEAMS, η οποία αντικαθίσταται από την ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM για την ευκολότερη πρόσβαση των εκπροσώπων των σωματείων.


2.Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από την Εφορευτική Επιτροπή και για λόγους διευκόλυνσης των σωματείων, με την Ψηφιακή Κάλπη ZEUS θα διεξαχθούν μόνο οι αρχαιρεσίες της ΕΟΚ (θέματα 6 και 7 της ημερήσιας διάταξης).


3.Για την ηλεκτρονική ψηφοφορία πρέπει να έχετε διαθέσιμα:


a.Πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ενδείκνυται η είσοδος στην Ψηφιακή Κάλπη ZEUS να πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και όχι κινητού/τάμπλετ/άλλη ηλεκτρονική συσκευή.


b.Σύνδεση στο ίντερνετ


c.Τους προσωπικούς κωδικούς taxis σας


4.Ήδη από τις 09-09-2024, ημέρα Δευτέρα όλοι οι τακτικοί εκπρόσωποι έχουν λάβει εξατομικευμένο ενημερωτικό μήνυμα μέσω της Ψηφιακής Κάλπης ZEUS, με το οποίο ενημερώθηκαν για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της 15ης Σεπτεμβρίου 2024 μέσω αυτής.


5.Πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, όλοι οι τακτικοί εκπρόσωποι θα λάβουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στο πρακτικό εκπροσώπησής τους από το σωματείο δυο (2) email:


Email 1ο – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΣΩ ZOOM


Οι ΤΑΚΤΙΚΟΙ εκπρόσωποι έχουν ήδη λάβει στο email τους υπερσύνδεσμο (hyperlink) για την είσοδό τους στην ψηφιακή πλατφόρμα μέσω ZOOM από την ΕΟΚ. Εκεί θα εισέλθουν προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ» (SPAM) ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ EMAIL.


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚ ΣΤΟ EMAIL elections2024@basket.gr  ΚΑΙ ΤΗΛ.: +30 2106813066 (Για ώρες και μέρες εξυπηρέτησης, βλ. τελευταία σελίδα).


Όλοι οι ΤΑΚΤΙΚΟΙ εκπρόσωποι των σωματείων οφείλουν να κλικάρουν από το email τους τον συγκεκριμένο υπερσύνδεσμο (hyperlink) τη 15η Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12:00 μμ. (ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης).


Σημειώνεται ότι απαιτείται η είσοδος ΟΛΩΝ των τακτικών εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση στις 12:00 προκειμένου να συμπληρωθεί η απαιτούμενη απαρτία, ώστε να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση. 


Email 2ο  –  ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 6ου ΚΑΙ 7ου ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ).


Οι ΤΑΚΤΙΚΟΙ εκπρόσωποι θα λάβουν στο email τους υπερσύνδεσμο (hyperlink) μέσω της Ψηφιακής Κάλπης ZEUS για την είσοδό τους στην  ψηφοφορία. Η  ψηφοφορία θα περιλαμβάνει τα θέματα 6 και 7 της ημερήσιας διάταξης.  


Για την ώρα έναρξης και λήξης της ψηφοφορίας θα αποφασίσει η Εφορευτική Επιτροπή, ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα της Γενικής Συνέλευσης

Όλες οι λεπτομέρειες για τις εκλογές της ΕΟΚ!!! (που, πότε πως...) Reviewed by THE REFEREES on 10:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.