Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Μέλι" έσταζε ο Λιόλιος για τη διοίκηση της ΟΔΚΕ!!! ("έκανε πολλά βήματα μπροστά και τώρα έρχονται τα άλματα...)


Ο Βαγγέλης Λιόλιος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημενος... από τη συνεργασία που είχε με την ΟΔΚΕ.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους προέδρους αλλά και τους εκπροσώπους των συνδέσμων ήταν απόλυτα σαφής και ξεκάθαρος στο ζήτημα της σχέσης ΟΔΚΕ - ΕΟΚ. 


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση για την άμεση συνεργασία που είχαμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο νυν πρόεδρος της ΕΟΚ και εξήγησε: 


"Η διοίκηση της ΟΔΚΕ έκανε πολλά βήματα μπροστά τόσο στην οργάνωση όσο και στο πως βοήθησε τους συνδέσμους αλλά και τους Έλληνες διαιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι και με την επόμενη διοίκηση θα έχουμε την ίδια συνεργασία.


Η ΕΟΚ και η ΟΔΚΕ, κρατώντας την αυτοτέλειά τους και την ανεξαρτησία τους αλλά και με την πλήρη αγαστή συνεργασια όπως τα προηγούμενα χρόνια, προσπάθησαν να κάνουν βήματα μπροστά. Αν το καταφέραμε ή όχι, θα το κρίνετε πρώτοι απ' όλους εσείς, επιλέγοντας με την ψήφο σας τη νυν διοίκηση. Αλλά και εγώ σε 15 ημέρες έχω την ίδια εκλογική διαδικασία, με συνέπεια τα σωματεία καλούνται να κρίνουν πολλούς παράγοντες.


Θα εξακολουθήσουμε να κρατήσουμε την αυτονομία μας αλλά παράλληλα θα είναι στενή η σχέση μας. Έτσι, θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα κάνουμε άλματα μπροστά…"

"Μέλι" έσταζε ο Λιόλιος για τη διοίκηση της ΟΔΚΕ!!! ("έκανε πολλά βήματα μπροστά και τώρα έρχονται τα άλματα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.