Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στον "τοίχο" οι Δεσάρτης, Χριστοδούλου, Μπλέτσας!!! (οι παράγοντες ...πυροβολούσαν για τη διαιτησία...)

Σ


υνεχείς ...πυροβολισμούς είχαμε κατά τη διάρκεια... κλήρωσης της 
ΕΣΚΑΣΕ. 


Αρκετοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν καλύτερη αξιολόγηση των αγώνων όσο αφορά τους ορισμούς, ζητήθηκε οι έμπειροι διαιτητές να σφυρίζουν σε αγώνες υποδομών ώστε τα παιδιά να παίρνουν τις σωστές βάσεις, να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος των διαιτητών στους αγώνες τους από την ΚΕΔ, ενώ εκφράστηκε η απορία αν ελέγχονται και τιμωρούνται οι διαιτητές, όπως συμβαίνει με αθλητές, προπονητές, παράγοντες, με αρκετούς να διαμαρτύρονται για αποφάσεις που επέφεραν ποινές την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αμφισβητώντας σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και όσα αναγράφονταν στα φύλλα αγώνος. 

Επίσης, ζητήθηκε να γίνεται δεκτή η χρήση του βίντεο για αποφάσεις, κάτι που όπως είπε ο Φ. Μώρος είναι κάτι που προβλέπεται.


Από την πλευρά της η ΚΕΔ που παραβρέθηκε σύσσωμη στην κλήρωση (Δεσάρτης, Χριστοδούλου, Μπλέτσας), απάντησε πως το βασικό πρόβλημα έχει να κάνει με την έλλειψη διαιτητών. Αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους ορισμούς και πως γνωρίζουν ότι οι έμπειροι διαιτητές πρέπει να συμμετέχουν και σε αγώνες υποδομών, αλλά αυτό γίνεται στο μέτρο του δυνατού καθώς δεν επαρκεί το σύνολο των διαιτητών για να καλύψει τόσο μεγάλο φάσμα αγώνων. 


Επίσης, τόνισαν πως παρευρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο σε αγώνες, αλλά είναι αδύνατο να τους καλύψουν όλους, ενώ στο θέμα των τιμωριών διαιτητών, απάντησαν πως φέτος υπήρξαν αρκετές τιμωρίες για παραβάσεις κανονισμών.

Πηγή: stereabasket

Στον "τοίχο" οι Δεσάρτης, Χριστοδούλου, Μπλέτσας!!! (οι παράγοντες ...πυροβολούσαν για τη διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 6:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.