Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι "ζυμώσεις" δίνουν και παίρνουν!!! (ανατροπή σκηνικού στις εκλογές της ΕΟΚ;)

 


Οι συσχετισμοί άλλαξαν ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ... σύμφωνα με το SDNA και πλέον οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα καθώς η στήριξη Μπουρούση σε Φασούλα κάλυψε τη διαφορά από τον Λιόλιο, που χάνει έδαφος από τις σκανδαλώδεις διαιτησίες, τις ελληνοποιήσεις και την εξώφθαλμη στήριξη στην πλευρά του λιμανιού.


Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. Δικαίωμα ψήφου έχουν κάτι λιγότερο από 800 σωματεία και οι ζυμώσεις το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν.


Η σημερινή διοίκηση της ΕΟΚ έπαιζε χωρίς αντίπαλο μέχρι πριν λίγους μήνες, ωστόσο τα διαδοχικά κλεισίματα του ματιού προς τον Ολυμπιακό, από τη σκανδαλώδη ελληνοπoίηση του Ουόκαπ, την ανισονομία στο διαιτητικό κομμάτι, μέχρι την επιλογή του ΣΕΦ για το Προλυμπιακό και τη φωτογραφική διάταξη για την Ράτσα έχουν προκαλέσει πλήθος σωματείων να γυρίσουν την πλάτη και να στραφούν σε άλλες λύσεις.


Η επιλογή Μπουρούση που ουσιαστικά αποτελεί τη σημαία της κάθαρσης για την επόμενη ημέρα έφερε την παράταξη Φασούλα που στηρίζεται ανοιχτά στον Πειραιά, σε μία θέση που πλέον αλλάζει τον εκλογικό χάρτη του μπάσκετ.



Οι δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις - που πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν δώσει μέχρι τώρα έναν ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα - βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία καθώς οι συσχετισμοί δείχνουν ότι οδεύουμε προς ντέρμπι με απρόβλεπτη εξέλιξη και φινάλε.



Η επιλογή της σημερινής διοίκησης να στηρίξει έναν σύλλογο αφήνοντας με σφοδρά παράπονα τους υπόλοιπους, έχει οδηγήσει όλους τους μεγάλους να στέκονται απέναντι και πλέον δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα της Κυριακής.


Το στοιχείο της έκπληξης έπαψε πλέον να υφίσταται και οι διαφορές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα αναποφάσιστα σωματεία θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.


Για αυτό και οι επόμενες μέρες, μπαίνοντας στο τελευταίο πενθήμερο, αναμένεται να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι "ζυμώσεις" δίνουν και παίρνουν!!! (ανατροπή σκηνικού στις εκλογές της ΕΟΚ;) Reviewed by THE REFEREES on 5:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.