Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σύσσωμες οι ομάδες "χειροκροτούν" την εκλογή Λιόλιου!!!

 


Οι ομάδες, η μία μετά την άλλη, εξέδωσαν συγχαρητήριες...

ανακοινώσεις για την επανεκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ.




Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του εύχεται να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του. Το ελληνικό μπάσκετ έχει γυρίσει σελίδα οριστικά και με τη συνεργασία όλων θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες μέρες.



Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας, και ευχόμαστε τόσο σε εσάς, όσο και στους συνεργάτες σας, κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που καλείστε να επιτελέσετε.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι , στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε η Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε να λειτουργήσει στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Ε.Ο.Κ και τις κατευθυντήριες γραμμές της, και με διάθεση συνεργασίας, φιλίας και συνεργατικότητας, που μας ενώνει όλα αυτά τα χρόνια, θα σταθούμε αρωγοί στο έργο σας. Ευχόμαστε η θητεία σας να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, επιτυχίες και σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς δράσης σας.



Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αίολου Αγυιάς και της Α.Ε. Αγυιάς Πατρών συγχαίρει θερμά τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Με ιδιαίτερη χαρά κι εκτίμηση, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια δημιουργική θητεία, γεμάτη επιτυχίες και εξέλιξη για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στη χώρα μας.  Είμαστε βέβαιοι ότι υπό την καθοδήγησή του, το ελληνικό μπάσκετ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να σημειώνει διαρκή πρόοδο, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που εκ νέου αναλαμβάνει!



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης, συγχαίρουν τον κ. Ευάγγελο Λιόλιο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ο κ. Λιόλιος στις εκλογές, που διεξήχθησαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2024, επικράτησε και ανανέωσε τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.


Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε

Εκ μέρους των μελών του Δ.Σ. και του Προέδρου της ΄ΕΣΚΑΣΕ, σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογική νίκη σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσετε το επιτυχημένο έργο σας, με συνεργασία   ενότητα, όραμα και πολύ σωστή δουλειά, χωρίς διακρίσεις και τοξικότητα, όπως πράξατε μέχρι σήμερα, με σκοπό την πρόοδο και περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ που όλοι μας αγαπούμε και υπηρετούμε ανιδιοτελώς .

Επίσης είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσετε την άψογη συνεργασία σας και σημαντική υποστήριξη της ΄Ενωσής μας όπως εμπράκτως αποδείξατε μέχρι σήμερα. Σας δηλώνουμε ότι η ΄Ένωσή μας θα είναι αρωγός, συμπαράστασης και συνεργάτης σας στην δύσκολη προσπάθεια που κάνετε. Τέλος παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τους εκλεγέντες στο Δ.Σ της Ε.Ο.Κ. συνεργάτες σας, που θα σας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο σας”. 


Α.Ο ΚΥΔΩΝ

Το σωματείο μας συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο για την επανεκλογή του. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στο νέο μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Μαρκάκη Μπάμπη (ΕΚΑΣΚ)για την εκλογή του.

Ελπίζουμε να συνεχιστεί η προσοχή στα επαρχιακά σωματεία έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν.

Τέλος συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες και καλή και δημιουργική θητεία.



Ο.Α. Χανίων 

Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Λιόλιο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και στον Μπάμπη Μαρκάκη για την εκλογή του ως σύμβουλος!

Η συνέχιση της ηγεσίας τους αποτελεί ελπίδα για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ και την προώθηση των αθλητικών αξιών σε εθνικό επίπεδο. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους για τα επόμενα χρόνια!


Ηράκλειο ΟΑΑ

Το Ηράκλειο B.C.  εύχεται καλή και δημιουργική θητεία στον πρόεδρο και το Νέο ΔΣ της EOK. Συγχαρητήρια στο μέλος του ομίλου μας, Μπάμπη Μαρκάκη για την εκλογή του ως σύμβουλος. Ευχόμαστε από καρδιάς και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείς επιτυχώς στα καθήκοντα σου για το συμφέρων του μπάσκετ στη χώρα μας.



Αναγέννηση B.C. 

Η οικογένεια της Αναγέννηση, ο πρόεδρος και το ΔΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Λιόλιο για την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ. Πολλά συγχαρητήρια στον δικό μας Μπαμπη Μαρκάκη για την εκλογή του στο νέο ΔΣ της EOK όπως και όλους του νεοεκλεγέντες. Καλή και παραγωγική θητεία με γνώμονα την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι εμείς αγαπάμε.

Σύσσωμες οι ομάδες "χειροκροτούν" την εκλογή Λιόλιου!!! Reviewed by THE REFEREES on 3:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.