Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο τριετής απολογισμός του Βαγγέλη Λιόλιου!!! (ψηφιακα και χωρίς παρεμβάσεις η διαδικασία...)

 


Μπορεί να μην έχει αναφερθεί στα ΜΜΕ στον τριετή απολογισμό... ο Βαγγέλης Λιόλιος, ωστόσο, αυτό θα συμβεί αύριο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.


Κάθε σωματείο θα συμμετάσχει σε τέσσερις ψηφοφορίες. Η πρώτη θα είναι για την εκλογή προέδρου (Λιόλιος ή Φασούλας), η δεύτερη για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (12 σταυρούς), η τρίτη για την εξελεγκτική επιτροπή (2 σταυρούς κι εκλέγονται τρεις) και η τέταρτη για τον εκπρόσωπο στην ΕΟΕ (υποψήφιος ο Λιόλιος και ο Φασούλας).


Ο ηττημένος πρόεδρος λαμβάνει θέση μέλους, εφόσον συγκεντρώσει τουλάχιστον το 25% της προτίμησης των σωματείων που ψήφισαν.


Από 'κει και πέρα, εκλέγονται συνολικά 16 ή 17 μέλη (ανάλογα με το αν ο χαμένος έχει πάρει ή όχι το 25%), εκ των οποίων οι πέντε ή οι έξι θα είναι γυναίκες (ακόμη και αν έχουν πάρει λιγότερες ψήφους από κάποιους που δεν θα εκλεγούν), ενώ το Δ.Σ. θα συμπληρωθεί με τους τρεις εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ (Γαλατσόπουλος, Λεπενιώτης, Ντίνος), τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ (Γιαννάκης) και τον αντίστοιχο του ΠΣΑΚΚ (Χρυσικόπουλος).

Ο τριετής απολογισμός του Βαγγέλη Λιόλιου!!! (ψηφιακα και χωρίς παρεμβάσεις η διαδικασία...) Reviewed by THE REFEREES on 6:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.