Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Β. Λιόλιος: "Τα άγχη και οι αγωνίες των παραγόντων"!!!


Στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α1... παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος. 

Να τι είπε :


  • Εχουμε χρέος κι εγώ και η ΕΟΚ και η Ενωση, να αναδειχθούν νέοι παράγοντες στο μπάσκετ. Ο Ελληνας παράγοντας είναι εκείνος που εγγυάται την ύπαρξη των σωματείων μας.
  • Ολοι όσοι έχουμε υπάρξει παράγοντες γνωρίζουμε τις αγωνίες, τα άγχη και τον καθημερινό αγώνα για τη λειτουργία των σωματείων. Αν δεν μπει κανείς στα παπούτσια του παράγοντα, δεν μπορεί να καταλάβει το συναίσθημα. Ο παράγοντας έχει μια συνεχή αδρεναλίνη από το να φέρει στην ομάδα νέα παιδιά μέχρι να λύσει κάθε εκκρεμότητα.
  • Αποτελεί τον την κολόνα ενός συνόλου. Και το όραμα του παράγοντα είναι αυτό που οδηγεί τον Σύλλογο στο μέλλον. Ο παράγοντας βρίσκεται ακριβώς έξω από τις 4 γραμμές και φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, βάζοντας όχι μόνο χρήμα, αλλά – το κυριότερο – τον χρόνο του. 
  • Ολοι μας πρέπει να φέρουμε νέα παιδιά στο μπάσκετ μέσα από τους συλλόγους. Σας ξέρω όλους από παλιά. Μπορεί με κάποιους να έχουμε διαφωνήσει, μπορεί σε κάποια πράγματα να έχουμε πολεμήσει μαζί για το άθλημα που αγαπάμε, αλλά τώρα είμαστε όλοι εδώ με στόχο να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο για να συνεχίσουν οι ομάδες την ύπαρξή τους.
  • Η δική μου υποχρέωση είναι να αγκαλιάσουμε όλα τα σωματεία. Και ειδικά τα σωματεία του Τοπικού, τα οποία αποτελούν τη βάση για να προχωρήσουμε. Εχουμε μια τεράστια περιουσία που λέγεται παιδικές ψυχές.
Πηγή: Pelop

Β. Λιόλιος: "Τα άγχη και οι αγωνίες των παραγόντων"!!! Reviewed by THE REFEREES on 6:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.