Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η επαγγελματική διαιτησία σε πρώτο πλάνο: Μετά τον Παναθηναϊκό ζήτησε και ο ΠΑΟΚ...

 


Τη στιγμή που οι ομάδες αναμένουν τη συνάντηση... Γαλατσόπουλου, Λιόλιου για το ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας και ο 
πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε για το θέμα. 


Η αρχή έγινε με τον διευθυντή αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κοντό και στη συνέχεια με τον παράγοντα του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μιλώντας στην ΕΡΤ εξέφρασαν κοινές θέσεις για τη διαιτησία ζητώντας να γίνει επαγγελματική όπως συμβαίνει στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κοντός:


Φυσικά θα την υποστηρίξουμε, αφού είμαστε οι πρώτοι που το προτείναμε. Τώρα είδα και ο Παναθηναϊκός έστειλε μία επιστολή. Έτσι είναι, όταν αλλάζουν τα κόζια ο καθένας προσπαθεί αλλά εμείς δεν βλέπουμε ποιος έχει τα κόζια αλλά το καλό του μπάσκετ, το πως πρέπει να είναι το μπάσκετ, να έρχονται οικογένειες, να είναι γεμάτα τα γήπεδα, να είναι μία γιορτή το ματς. Όχι να ψάξουμε να βρούμε ποιον να τιμωρήσουμε.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Χατζόπουλος:


Για την πρόταση για την επαγγελματική διαιτησία: «Φυσικά θα την υποστηρίξουμε, αφού είμαστε οι πρώτοι που το προτείναμε. Τώρα είδα και ο Παναθηναϊκός έστειλε μία επιστολή. Έτσι είναι, όταν αλλάζουν τα κόζια ο καθένας προσπαθεί αλλά εμείς δεν βλέπουμε ποιος έχει τα κόζια αλλά το καλό του μπάσκετ, το πως πρέπει να είναι το μπάσκετ, να έρχονται οικογένειες, να είναι γεμάτα τα γήπεδα, να είναι μία γιορτή το ματς. Όχι να ψάξουμε να βρούμε ποιον να τιμωρήσουμε».

Η επαγγελματική διαιτησία σε πρώτο πλάνο: Μετά τον Παναθηναϊκό ζήτησε και ο ΠΑΟΚ... Reviewed by THE REFEREES on 8:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.