Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Καλοθελητής: Κάθε ...λιμάνι και καημός!!! (κάθε καημός και διαιτητικός πόνος...)

 


Κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες υλικό... όπως μου λένε μάρτυρες, που δείχνει δύο παράγοντες έναν Πρόεδρο Ένωσης και έναν Πρόεδρο Συνδέσμου να λογομαχούν έντονα έξω από κλειστό γυμναστήριο σε τελικό διοργάνωσης.


Ρώτησα να μάθω τι συνέβη στο εν λόγω περιστατικό και όπως μου επισήμαναν, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου είχε λάβει προσκληση να παρευρεθεί στον αγώνα εκπροσωπόντας τους διαιτητές. Ο Πρόεδρος της Ένωσης στις βραβεύσεις έκανε πως δεν τον είδε!!!


Έτσι λοιπόν, ο πρώτος πήγε και ζήτησε άμεσα τα "ρέστα" και μάλιστα μπροστά σε αρκετό κόσμο, μόλις τελείωσε η αναμέτρηση. Λέγεται ότι γνωστοί παρόντες ποδοκίμασαν τον Πρόεδρο της Ένωσης για την ενέρεγειά του αυτή, που θεωρήθηκε unfair.


Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, αποτελεί αφορμή, μια και η αιτία φαίνεται να είναι οι αντιρρήσεις και η διαφορά φιλοσοφίας πάνω στις ενέργειες που κάνει ο Πρόεδρος της Ένωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Και που εξαιτίας του έχει έρθει η εν λόγω ένωση σε δυσμενή θέση.... 

Ο Καλοθελητής: Κάθε ...λιμάνι και καημός!!! (κάθε καημός και διαιτητικός πόνος...) Reviewed by THE REFEREES on 4:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.