Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το master plan της ΕΟΚ για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ!!!


Τέσσερα χρόνια αλλαγών, τέσσερα χρόνια... αναμόρφωσης του ελληνικού μπάσκετ.


Η απόφαση του Βαγγέλη Λιόλιου για το νέο οδικό χάρτη του μπάσκετ έχει, ήδη,  ληφθεί. Η υπόθεση είναι να υλοποιηθεί εντός των προσεχών μηνών και να "τρέξει" τα τελευταία δύο χρόνια, όπου θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΕΟΚ.


Τι προβλέπει αυτό ακριβώς το master plan; Το πρώτο και βασικό συστατικό είναι η συνένωση των ενώσεων ανά την χώρα και η κοινή πολιτική σε όλους τους τομείς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έχει λάβει την απόφαση οι 24 ενώσεις και τοπικές επιτροπές να μειωθούν σε 9 ή τουλάχιστον, σε 12.


Το πρόβλημα εντοπίζεται στα νησιά και σε κάποιες απομακρυσμένες περιοχές. Αντίθετα, έσονται οι δύο (ΕΣΚΑ- ΕΣΚΑΝΑ) εις σάρκα μία, όπως ακούγεται έντονα, με μπροστάρη το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΟΚ, Γιώργο Πρέκα. Το είχε πει, άλλωστε, σε ανύποπτη στιγμή ο ίδιος ο Βαγγέλης Λιόλιος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας.


Η συνένωση θεωρεί ότι είναι αναγκαία αφενός, για καθαρά οικονομικούς λόγους και αφετέρου, προκειμένου να υπάρχει ένας έλεγχος σε θέματα που αφορούν την κοινή γραμμή και τη λήψη ίδιων αποφάσεων…

Το master plan της ΕΟΚ για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ!!! Reviewed by THE REFEREES on 7:21 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.