Το νέο "αίμα" στον χώρο της διαιτησίας...

 


Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Κ.Α.Κ., ανακοινώνει την έναρξη νέας σχολής διαιτησίας με στόχο την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού στον χώρο της καλαθοσφαιρικής διαιτησίας.


Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ένωση, αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες που αγαπούν το άθλημα να γνωρίσουν από κοντά τον ρόλο και τη σημασία του διαιτητή στο παιχνίδι. Η διαιτησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αγωνιστικής διαδικασίας και η σωστή εκπαίδευση των διαιτητών συμβάλλει καθοριστικά στην εύρυθμη διεξαγωγή των αγώνων.


Η σχολή απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να ενταχθούν ενεργά στο μπάσκετ, από μια ξεχωριστή θέση, με υπευθυνότητα και αίσθημα δικαιοσύνης. Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και την καταγραφή του αριθμού των συμμετεχόντων.


Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6951777663 και 6948653465.


Η διαιτησία σε χρειάζεται. Γίνε κι εσύ μέρος της επόμενης γενιάς που θα γράψει τη δική της ιστορία στα γήπεδα!