Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εξαιρετικός ο Τανατζής στο σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ!!! (τι είπε στους διαιτητές...)

Σημαντική ήταν η δουλειά που έκανε ο Γιώργος Τανατζής στο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. 
Το μέλος της ΚΕΔ αλλά και της διαιτητικής επιτροπής της ΦΙΜΠΑ ήταν ο χθεσινός εισηγητής στο εκπαιδευτικό κομμάτι και αναφέρθηκε στη μηχανική διαιτησίας. 


Δεδομένου ότι ο Κατερινιώτης γνωρίζει άριστα από τεχνολογία, έδωσε απίστευτες πληροφορίες στους ρέφερις κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. 


Πως ήταν ο Τανατζής 

Ο λόγος του ήταν λιτός, σοβαρός, μεστός, καίριος, πρακτικός και κυρίως κατανοητός σε όλους. Ούτε ...εξυπνάδες, ούτε "καρφιά", ούτε να υποτιμήσει ή να προσβάλει διαιτητές. Ψύχραιμος, νηφάλιος και προ πάντως, άνθρωπος που βρίσκεται στην "καρδιά" της διαιτητικής ελίτ στην ΦΙΜΠΑ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. 


Για το λόγο αυτό και ο Γιώργος Τανατζής ορίστηκε να μιλήσει ξανά αύριο Παρασκευή στους διαιτητές του συνδέσμου διαιτητών της Αθήνας και θα προσθέσει νέα κομμάτια στην εισήγησή του. Όπως έγινε σαφές, ο Κατερινιώτης θα δώσει το παρών σε ακόμα δύο σεμινάρια συνδέσμων...  

Εξαιρετικός ο Τανατζής στο σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ!!! (τι είπε στους διαιτητές...) Reviewed by THE REFEREES on 8:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.