Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Αλλάζει σελίδα ο Προμηθέας!!! (νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ΚΑΕ, ...αποσύρεται ο Λιόλιος)

Νέα μέρα ξημερώνει για τον Προμηθέα Πατρών μετά την απόφαση του Βαγγέλη Λιόλιου...
να ασχοληθεί με τις εκλογές της ΕΟΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο επιχειρηματίας αποσύρεται από την ΚΑΕ, δεν θα παρεμβαίνει σε θέματα του ΕΣΑΚΕ, ενώ θα εμπλακούν νέα πρόσωπα.


Οι Γκρίζοι Λύκοι άλλωστε είχαν αποκαλύψει ότι ο Mr Coffee Island δεν θα μετέχει στα συμβούλια της λίγκας, από τη στιγμή την οποία εμπλέκεται με τις εκλογές της ΕΟΚ.    

Η πρώτη κίνηση του Λιόλιου

Η πρώτη κίνηση που έγινε ήταν ο ορισμός ενός οικονομικού διευθυντή, από τον οποίο θα περνούν όλα τα θέματα. Μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης δεν είχε προσλάβει άτομο για το συγκεκριμένο τομέα και έκανε μόνος του τις διαπραγματεύσεις με τους μάνατζερς και τους παίκτες. 


Πλέον, ορίστηκε ο οικονομικός μάνατζερ, ο οποίος έχει "σηκώσει μανίκια" λόγω και των οφειλών προς τους παίκτες για την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η δεύτερη κίνηση του Λιόλιου

Από εκεί και πέρα, λέγεται ότι θα συμπεριληφθεί στο διοικητικό σχήμα ένα γνωστό και έμπειρο πρόσωπο στο μπάσκετ, που θα "τρέξει" την ΚΑΕ. Ταυτόχρονα, θα ενεργοποιηθούν "δυνατοί παίκτες" με χρόνο και χρήμα.

Η τρίτη κίνηση του Λιόλιου

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής, σύμφωνα με το Sport24.

Για σήμερα στις 12 το μεσημέρι η Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας καλεί τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. σε έκτακτη συνέντευξη τύπου στην αίθουσα VIP στο Promitheas Park στον Καστελλόκαμπο. Για τις λεπτομέρειες...

Αποκλειστικό: Αλλάζει σελίδα ο Προμηθέας!!! (νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ΚΑΕ, ...αποσύρεται ο Λιόλιος) Reviewed by THE REFEREES on 8:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.