Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Μιχαλόπουλος στον Παπάγου!!! (ποιος θα τον βοηθήσει οικονομικά...)

Πριν από έναν ολόκληρο μήνα ο Γκρ. Ρασπούτιν αποκάλυψε τα μεγαλόπνοα σχέδια για τον Παπάγο του Θόδωρου Μιχαλόπουλου...
Υπό τον τίτλο Ποιος επιχειρηματίας έρχεται στο μπάσκετ και ποιος ιδιοκτήτης αποχωρεί... είχαμε αποκαλύψει το όνομα του επιχειρηματία, ο οποίος θα βάλει τον οβολό του. Συντάχθηκε, που λέτε, μια σύμβαση, στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς η παρουσία του αλλά και η υπευθυνότητα που θα έχει με τα οικονομικά.

Σκεφτείτε, δηλαδή, μια όμορφη μέρα του Οκτώβρη να έφευγε, αφήνοντας χρέη κάπου στα 150 χιλιάρικα. Συνεπώς, θα ήταν ο επικεφαλής της προσπάθειας και ο άνθρωπος που θα αναλάμβανε όλη την οικονομική ζημιά, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. 

Θέλετε να συνεχίσουμε το καλό ρεπορτάζ; Ως γνωστό, στην περιοχή των στρατηγών το χρώμα που δεσπόζει είναι το γαλάζιο, αλλά στην ομάδα θα είναι το ...πράσινο.

Ως συμπαραστάτη ο Μιχαλόπουλος θα έχει πατέρα νεαρού παίκτη, ο οποίος αποδέχθηκε να εμπλακεί στα της ομάδας αλλά και να συνδράμει οικονομικά. Αρχικά έφερε και πρόταση για τον υπεύθυνο επικοινωνίας, όμως, η πρόταση απορρίφθηκε χωρίς να συζητηθεί καν από το δου σου...

Ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος εκ του Σταρ ήταν η τελική πρόταση και εγκρίθηκε ομοφώνως, διότι πρόκειται για έναν έμπειρο και ικανό δημοσιογράφο. 
Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Μιχαλόπουλος στον Παπάγου!!! (ποιος θα τον βοηθήσει οικονομικά...) Reviewed by THE REFEREES on 5:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.