Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα πεπραγμένα του Π. Φασούλα στο ελληνικό μπάσκετ!!! (γιατί δηλώνει "παρών" στην επόμενη μέρα του μπάσκετ...)


Ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε «παρών» στη νέα μέρα της ΕΟΚ. Βήμα του έδωσε η ΕΣΚΑΝΑ κι αυτός άρπαξε την ευκαιρία και δήλωσε ότι το μπάσκετ χρειάζεται νέο ξεκίνημα.

Έμμισθος σύμβουλος της ΕΟΚ 

Για να είμαστε ακριβείς όμως, ο Παναγιώτης Φασούλας δηλώνει όλα αυτά τα χρόνια «παρών» στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι, άλλωστε, έμμισθος σύμβουλος της ΕΟΚ, λαμβάνοντας πάνω – κάτω 3.000 ευρώ. Παράλληλα, είναι γενικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας και από εκεί χρήματα. Η γυναίκα του, επίσης, συμπεριλαμβάνεται σε επιτροπή της ΕΟΚ. Έχει δημιουργήσει, από την άλλη, το ίδρυμα Παναγιώτη Φασούλα, στο οποίο όπως λέγεται, έχουν μπει χρήματα από το μπάσκετ.

Συνεχώς δηλώνει "παρών"

Άρα, η αλήθεια είναι ότι δεν δηλώνει τώρα «παρών» στο ελληνικό μπάσκετ. Δήλωσε «παρών» επί Βασιλακόπουλου και εξακολουθεί να το πράττει και χωρίς αυτόν.

Ο Παναγιώτης Φασούλας δεν μίλησε για προεδρία, για εκλογή ή για κάτι πιο ακριβές. Ανέφερε απλά το ενδιαφέρον να πάει το μπάσκετ ένα βήμα μπροστά. Απ’ ότι είναι, δηλαδή, τώρα που είναι έμμισθος σύμβουλος της ΕΟΚ. Ούτε είπε πως θα το πάει ένα βήμα μπροστά και κυρίως, με ποιους θα το πάει.

Αόριστα και γενικόλογα 

Η φράση «συλλογικά και χωρίς αντιδικίες» είναι γενικόλογη, αόριστη. Κατά πρώτο, διότι αυτή η …μη συλλογική οντότητα τον έχει προσλάβει στην ΕΟΚ. Κατά δεύτερο, πως θα διασφαλίσει ο ίδιος την εξαφάνιση των προσωπικών, σωματειακών και πολιτικών αντιδικιών όταν δηλώνει ευθέως «στην πολιτική δεν έχει να κάνει με το τι μπορείς να κάνεις, αλλά με το τι σε αφήνουν να κάνεις» (διαβάστε εδώ).

Και κλείνοντας, θα ανατρέξουμε στο παρελθόν για να διαπιστώσουμε:

  • Πήγε μπροστά το δήμο Πειραιά όταν ανέλαβε δήμαρχος; Έβγαλε και δεύτερη τετραετία;
  • Πήγε μπροστά τον Πειραιά ως βουλευτής; Έβγαλε και δεύτερη τετραετία;
  • Τι ιδέες έφερε ως έμμισθος σύμβουλος της ΕΟΚ όλα αυτά τα χρόνια;
  • Ως σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης τι έπραξε; 

Και όπως ορθά διαβάσαμε στο Newsbomb "άλλο πράγμα η αναγνώριση προσφοράς και άλλο πράγμα η άσκηση εξουσίας, πόσο μάλιστα για ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σε επίπεδο... πολιτικό και τοπικής αυτοδιοίκησης και απέτυχαν παταγωδώς". Τότε που ξανατέθηκε το θέμα να κατέβει για πρόεδρος της ΕΟΚ.

Διαβάστε εδώ το άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2014...


Μετά τιμής 

Μπάμπης Καραμανλής
Τα πεπραγμένα του Π. Φασούλα στο ελληνικό μπάσκετ!!! (γιατί δηλώνει "παρών" στην επόμενη μέρα του μπάσκετ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.