Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άρχισαν τα παρατράγουδα στην ΕΣΚΑΝΑ!!! (ομάδα διαμαρτύρεται σε ματς που σφυρίζει ο Πηλοϊδης...)

Άνω - κάτω έχει γίνει η ΕΣΚΑΝΑ από την επιστολή διαμαρτυρίας εις βάρος των διαιτητών Πηλοϊδη, Τζιμινίδη και Ιωάννου!!!

Αιχμές από την Πόλις

Η Πόλις Καλλιθέας πέρασε στην επίθεση, ζητώντας την εξαίρεση του τρίτου διαιτητή και αφήνοντας αιχμές για τη διαιτητική τριάδα!!!


  • Και πόσο επιβαρυντική είναι η ανακοίνωση για τον Πηλοϊδη; Κατά πρώτο, οι βολές κατευθύνονται προς το μέρος του, αφού έπρεπε να διαχειριστεί σωστά το θέμα!!!
  • Κατά δεύτερο ως υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ λειτούργησε μονομερώς και εις βάρος μιας από τις δύο ομάδες!!! 
  • Κατά τρίτο ως υπεύθυνος διαιτησίας αντιμετωπίζει πρόβλημα, μια και η Πόλις όπως λέει, αδικείται συνεχώς και δεν κάνει απολύτως τίποτα!!!
  • Κατά τέταρτο, φέρνει νέα προβλήματα στο δου σου της ΕΣΚΑΝΑ που οδεύει προς εκλογές...


Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΣΚΑΝΑ. 

Αξιότιμοι Κύριοι,
Με το παρόν εγγραφο θέλουμε να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας σε οτι αφορά την κατ’επανάληψη αντιμετώπιση της ομάδας μας απο τους διαιτητές .Είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα στην εξίσωση του προγραμματισμού και της αντιμετώπισης του προσεχούς αντιπάλου να βάζει και τους διαιτητές !!!!! Μια ομάδα ,που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ξεπερνώντας τις δυσκολίες της και τα προβλήματά της λόγω τραυματισμών , και η οποία δείχνει οτι μπορεί , αλλα νοιώθει οτι στερείται αυτό που της αναλογεί ! Είναι ενα βάρος που δύσκολα μπορεί να σηκωθεί !! Δεν ζητούμε τίποτα περισσότερο απο την δίκαιη και την ανευ προκαταλήψεων και προσωπικών συμπαθειών αντιμετώπιση της ομάδας μας !
Με το παρόν εγγραφο ζητούμε επίσης την εξαίρεση απο τους αγώνες της ομάδας μας της διαιτητού Ιωάννου Γ.μετά την αντιμετώπιση απο την εν λόγω διαιτητή που είχε η ομάδα στον αγώνα της Δευτέρας με την Ελευθερία Μοσχάτου.
Μετά τιμής
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ>>
Άρχισαν τα παρατράγουδα στην ΕΣΚΑΝΑ!!! (ομάδα διαμαρτύρεται σε ματς που σφυρίζει ο Πηλοϊδης...) Reviewed by THE REFEREES on 10:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.