Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ΕΟΚ θα ζητήσει την κατάθεση προτάσεων από τις ομάδες!!! (ετοιμάζεται και τηλεδιάσκεψη με προέδρους ενώσεων...)

Τα αντανακλαστικά που επέδειξε η ΕΟΚ ήταν γρήγορα στο θέμα του κορονοϊού. Δεν ήταν μόνο...
ότι διέκοψε τάχιστα τα πρωταθλήματα για τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών, προπονητών, διαιτητών και κριτών, ούτε βέβαια ότι εκκένωσε τα γραφεία της ομοσπονδίας και των ενώσεων για παν ενδεχόμενο. 

Διασφάλισε τις αποδοχές στους υπαλλήλους

Φρόντισε να καταβληθούν μέχρι σεντς τα χρήματα του υπαλληλικού προσωπικού σε ΕΟΚ και ενώσεις, τη στιγμή που επιχειρηματίες - μικροί ή μεγάλοι - έσπευσαν να μεταφέρουν τα έξοδά τους στο δημόσιο κορβανά. Ακόμα κι όταν υπήρξε φήμη περί του επιδόματος των 800 ευρώ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν απόλυτος.

Ασφάλεια των συμμετεχόντων 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι τα πρωταθλήματα θα ξαναρχίσουν αν και εφόσον οι υγειονομικές αρχές εγγυηθούν την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα τεθούν. 

Τηλεδιάσκεψη με προέδρους ενώσεων

Την εβδομάδα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των ενώσεων για τα πανεπαρχιακά και θα συζητηθεί το θέμα της τελικής φάσης των παιδικών- εφηβικών. 

Προτάσεις από τα σωματεία

Λέγεται ότι θα σταλεί έγγραφο στα σωματεία, οι παράγοντες των οποίων να καταθέσουν τις προτάσεις τους αναφορικά με τη, ενδεχόμενη συνέχιση των πρωταθλημάτων αλλά και με τα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν (οικονομικά, ακαδημίες κ.α.)
Η ΕΟΚ θα ζητήσει την κατάθεση προτάσεων από τις ομάδες!!! (ετοιμάζεται και τηλεδιάσκεψη με προέδρους ενώσεων...) Reviewed by THE REFEREES on 5:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.