Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

7 διαιτητικά tips που πρέπει να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας!!! (μέρος Α'...)

Σε έναν αγώνα πρέπει να έχετε κάποια διαιτητικά tips, που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη...

Αυτά είναι τα 7 μυστικά, τουλάχιστον για το πρώτο μέρος, για να γίνετε καλύτεροι...



1️⃣ Αγαπήστε το ρολόι⏰⏰⏰


Το ρολόι της γραμματείας είναι έρωτας... Η ικανότητα που πρέπει να έχετε είναι να συνδεθείτε με το ρολόι, ώστε να μην χάνετε ποτέ την αίσθηση του χρόνου. Διότι, αν δεν το πράξετε, τότε μπορεί να καταστραφεί μια αναμέτρηση...



2️⃣ Κοιτάτε πάντα το ρολόι!!! 🧠🧠🧠

Η φυσική τάση για έναν διαιτητή είναι να παρακολουθεί προσηλωμένα το παιχνίδι και όχι, βέβαια το ρολόι. Κι όμως, είναι μεγάλο λάθος. Τον εγκέφαλό μας πρέπει να τον δουλέψουμε και προς τον τομέα του χρόνου, δημιουργώντας υπενθυμίσεις σε κάθε παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μπει στην καθημερινότητα.  μπορούμε να γίνουμε συνεπείς με τους καιρούς.



3️⃣ Μείνετε στα καλύτερά σας στο τέλος!!! ⚡⚡⚡


Μείνετε συγκεντρωμένοι στο ματς, αλλά αυξήστε ταχύτητα στην απόδοσή σας στα τελευταία και κρίσιμα λεπτά. Κυρίως, παραμείνετε δικτυωμένοι στο τέλος, ώστε να είστε έτοιμοι αν χαθούν δευτερόλεπτα από τη γραμματεία...  



4️⃣ Και οι No-Callers είναι υπέροχοι... ☝☝☝

Μην υποτιμάτε την ικανότητα ενός διαιτητή να είναι υπέροχος στο No-Call. Δεν αναφερόμαστε, βέβαια, στην περίφημη φάση... Οι αποφάσεις που λαμβάνουμε δεν είναι μόνο το σφύριγμα αλλά και το μη σφύριγμα. Αναπτύξτε κι αυτή την ικανότητα.. 



5️⃣ Να σκέφτεστε μια κίνηση μπροστά!!!⛙🤙🤙🤙


Οι κινήσεις μας εντός παρκέ έχουν ως αποκλειστικό στόχο να βελτιώνουν το οπτικό πεδίο μας στο χώρο ευθύνης. Προσπαθήστε να σκέφτεστε μια κίνηση μπροστά, ώστε να είστε ένα "κλικ" πιο μπροστά από τη φάση... Αν είστε δύο διαιτητές πάντα να κοιτάτε και την αδύνατη πλευρά, όπου συνήθως περνάει απαρατήρητη.



6️⃣ Γυμνάζετε τα μάτια σας!!!👀👀👀


Μην αμελείτε να προπονείστε και στην περιφερειακή όραση. Να έχετε γρήγορη και σταθερή ματιά, ώστε να μην σας ξεφύγει η παράβαση που γίνεται στην αδύνατη πλευρά.   



7️⃣ Προσέξτε τις αλλαγές στη μηχανική 3 διαιτητών!!! ⓷⓷⓷

Η μεγαλύτερη αδυναμία που παρουσιάζεται στους νέους διαιτητές είναι οι εναλλαγές στη μηχανικών των τριών. Χρειάζεστε προπόνηση και συνεχής τριβή, ώστε να αποφευχθούν οι ...συγκρούσεις. Η αίσθηση του παιχνιδιού και η βοήθεια των εμπειρότερων θα σας δώσουν τη λύση. 
7 διαιτητικά tips που πρέπει να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας!!! (μέρος Α'...) Reviewed by THE REFEREES on 4:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.