Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Υποχρεωτικά τα τεστ των διαιτητών για τους αγώνες της Α1!!! (ποιος θα πληρώσει τα 60 ευρώ, τι θα κάνει ο 4ος διαιτητής...)


Οδηγίες προς τους διαιτητές της Α1 έστειλε ο ΕΣΑΚΕ, ξεκαθαρίζοντας τον τρόπο με το οποίο θα λειτουργήσει...


Κρατήστε την απόδειξη δαπάνης

Για την 1η αγωνιστική οι διαιτητές θα πληρώσουν το κόστος από την τσέπη τους, αλλά θα πρέπει να φυλάξουν την απόδειξη δαπάνης ώστε να την προσκομίσουν σε δεύτερο βαθμό στη λίγκα. Οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ αναζητούν διαγωνιστικό κέντρο με το οποίο θα έρθουν σε συμφωνία, ώστε οι διαιτητές να μην επωμιστούν τα κόστη των τεστ. 


Παράλληλα, ο τέταρτος διαιτητής αναμένεται να είναι από την ίδιο ή όμορη περιοχή στην οποία γίνεται ο αγώνας, ώστε να έχει τη δυνατότητα να σφυρίξει σε περίπτωση την οποία κάποιος από τους τρεις διαιτητές βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. 


Αναλυτικά οι οδηγίες είναι:


Οι διαιτητές πρέπει να αποστέλλουν έως την προηγούμενη μέρα αρνητικό αποτέλεσμα PCR με λήψη δείγματος ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, στο οποίο έχουν υποβληθεί εντός των προηγούμενων 72 ωρών από τη διεξαγωγή του αγώνα. Και μάλιστα, σε πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα. Αν δεν υπάρχουν αποτελέσματα, τότε βγαίνουν εκτός αγώνων... Γι' αυτό και θα υπάρχει τέταρτος διαιτητής, ο οποίος πρέπει να έχει αποστείλει κι αυτός το αρνητικό αποτέλεσμα.  

Υποχρεωτικά τα τεστ των διαιτητών για τους αγώνες της Α1!!! (ποιος θα πληρώσει τα 60 ευρώ, τι θα κάνει ο 4ος διαιτητής...) Reviewed by THE REFEREES on 2:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.