Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κριτής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σε τοπικό πρωτάθλημα!!! (αύριο οι 3 διαιτητές θα κάνουν τεστ...)


 Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο τοπικό μπάσκετ είναι γεγονός... και αφορά κριτή που βρέθηκε θετικός μετά από εξετάσεις που έκανε.


Ο κριτής είναι ασυμπτωματικός και η υγεία του δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κριτής έκανε εξέταση για covid-19 την Τετάρτη όπως και οι υπόλοιποι περίπου 30 συνάδελφοί του στον επαγγελματικό χώρο όπου εργάζεται και 4 απ’ αυτούς, μεταξύ των οποίων και ο κριτής, βρέθηκε θετικός στο τεστ.


Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου τόνισε για το γεγονός και για την ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων πως:

Ειδοποιηθήκαμε χθες το βράδυ, πως κριτής του συνδέσμου μας από τη Λαμία βγήκε θετικός στο τεστ για κορωνοϊό. Μετά από συνεννόηση και σύμφωνα με τις οδηγίες του  ΕΟΔΥ και όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι συνάδελφοί του στον αγώνα που ήταν κριτής, αλλά και 3 διαιτητές που ήταν μαζί του εκείνη τη μέρα, θα κάνουν αύριο Παρασκευή το τεστ για κορωνοϊό στη Λαμία. Ως εκ τούτου, είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζονται για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στον αγώνα που συμμετείχε ο κριτής δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις και τους αγώνες τους, καθώς δεν ήρθαν σε καμιά επαφή με τον κριτή που όπως και οι συνάδελφοί του φορούσαν μάσκα, όπως προβλέπεται. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανησυχία, συνεχίζουμε κανονικά τα πρωταθλήματα μας τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, μαθαίνοντας παράλληλα να λειτουργούμε με τα νέα δεδομένα


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Δημήτρης Κατρακάζος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του τόνισε:


Μάθαμε χθες το βράδυ πως υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος του Συνδέσμου μας και από την πρώτη στιγμή ήρθαμε σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ αλλά και με τον συνάδελφο που νόσησε. Ήδη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του, ενώ έχουν ενημερωθεί από τον Σύνδεσμο και οι κριτές που ήταν μαζί του. Θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα του υγειονομικού πρωτοκόλλου και θα υποβληθούν όσοι είχαν επαφή μαζί του σε τεστ κορωνοϊού. Χωρίς πανικό και με την δέουσα προσοχή και σύνεση, θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα τηρήσουμε, όπως ήδη εφαρμόζουμε ότι ακριβώς προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους κριτές.


Πηγή: StereaBasket 

Κριτής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σε τοπικό πρωτάθλημα!!! (αύριο οι 3 διαιτητές θα κάνουν τεστ...) Reviewed by THE REFEREES on 5:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.