Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Πηλοϊδης θυμίζει τη διαφήμιση της Συρτέξ: Νικήσαμε αλλά τον... θόρυβο!!! (όλη η αλήθεια για την υπόθεση που συγκλονίζει την ΕΣΚΑΝΑ...)


Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τάσος Πηλοϊδης κέρδισε: Μόνο την συμπάθειά μας... Οι Γκρίζοι Λύκοι συμπαρίσταται στον (χαμένο) αγώνα του υπαλλήλου της ΕΣΚΑΝΑ, ο οποίος θέλησε να είναι ζευγάς και παπάς αλλά και να πάρει κι όλη την εκκλησία αλλά και αγροτεμάχια!!! Θέλησε να τα κάνει όλα και να συμφέρει στην τσέπη της ΕΣΚΑΝΑ... Φευ...

Κέρδισε μόνο τον... θόρυβο ο Πηλοϊδης

Οι Γκρίζοι Λύκοι συμπαρίσταται και στην προσπάθειά του να κάνει το άσπρο - μαύρο και να ακολουθήσει την πολιτική παλιού τύπου: "Όλοι είμαστε νικητές..." Γνωρίζουμε πόσο υποφέρει από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία ανακοινώθηκε στις 8.30 το πρωι και γράφτηκε στο λαθρόβιο blog 4 ώρες μετά... Προφανώς οι διαχειριστές θα ...δούλευαν σκληρά για τον επιούσιον...


Όλη η αλήθεια για τη δικαίωση ΣΥΔΚΝΑ

Ο ΣΥΔΚΝΑ έστειλε τον Ιούνιο έγγραφο στον Πηλοιδη, όπου τον πληροφορούσε ότι για όσο είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ και για ένα χρόνο μετά, δεν μπορεί να είναι μέλος του ΣΥΔΚΝΑ. Τι σημαίνει αυτό: Ότι για αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις του και δεν θα μπαίνει στους πίνακες διαιτητών (σύνταξη πινάκων διαιτητών τοπικών κατηγοριών και μη ενεργών γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του συνδέσμου, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο).


Στο καταστατικό του ΣΥΔΚΝΑ (και το παλιό και το νέο) αναφέρεται ότι όποιος δεν κάνει δήλωση για 3 έτη τίθεται στην ΓΣ προς διαγραφή. Φέτος είναι το πρώτο έτος για τον Πηλοιδη. Ο Πηλοιδης εκανε προσφυγή για παράνομη διαγραφή και υποστήριζε ότι η ιδιότητα του υπαλλήλου Ένωσης δεν είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του διαιτητή,άρα έπρεπε να δεχτούνε τη δήλωση του.


Η γραμμή υπεράσπισης του ΣΥΔΚΝΑ, την οποία ακολούθησε με επιτυχία ο νομικός σύμβουλος Τάκης Μπαλτάκος, στο ΑΣΕΑΔ ήταν ότι:


  1. Το ΑΣΕΑΔ δεν έχει αρμοδιότητα επί του συγκεκριμένου θέματος...


  2. Δεν μπορεί κάποιος να είναι υπάλληλος Ένωσης και διαιτητής ταυτόχρονα (αθλητικός νόμος και καταστατικό), πόσο μάλλον να διευθύνει αγώνες όπως ο Πηλοϊδης. 

  3. Δεν τον διαγραψανε αλλά άσκησαν το νομικό δικαίωμα να μην τον συμπεριλάβουν στους πίνακες διαιτητών.



Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Πηλοιδη. Για όποιον λόγο απο τους 3 και να το έκανε, καθώς όταν βγει το σκεπτικό της απόφασης θα το ξέρουμε ακριβώς, ο Τάσος Πηλοϊδης για όσο χρονικό διάστημα είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ και ένα χρόνο μετά χάνει την διαιτητική του ιδιότητα. Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όσο και να παλεύει μέσω του λαθρόβιου μπλογκ δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο.


Βέβαια οφείλει και η ΟΔΚΕ να μην τον αναγράφει στο επίσημο σάιτ ως μη ενεργό, διότι μετά τη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ και σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ, η δήλωση μη ενεργείας του απορρίφθηκε από τον ΣΥΔΚΝΑ. Και εν κατακλείδι σύμφωνα με καταστατικό/εσωτερικό κανονισμό της ΟΔΚΕ όποιος στρέφεται δικαστικά κατά της ΟΔΚΕ και χάνει την υπόθεση, τότε τίθεται προς διαγραφή στην ΓΣ της ΟΔΚΕ... 
Να σημειώσουμε ότι σημαντική δουλειά έκανε και ο δικηγόρος της ΟΔΚΕ, Κατσακιώρης, ο οποίος προετοίμασε άψογα την ομοσπονδία. 


Αντί επιλόγου να θυμίσουμε ότι οι Γκρίζοι Λύκοι δικαιώθηκαν, καθώς είχαν γράψει πριν από 4 μήνες υπό τον τίτλο Όλες οι λεπτομέρειες στην υπόθεση Πηλοϊδη!!! (γιατί βρίσκεται σε δύσκολη θέση ο πρώην διεθνής ρεφ...) 


ΥΓ. Τέτοιες υποθέσεις θέλουμε να σχολιάζουμε. Είναι σαν να ...κλέβουμε εκκλησία!!! 


Ο Πηλοϊδης θυμίζει τη διαφήμιση της Συρτέξ: Νικήσαμε αλλά τον... θόρυβο!!! (όλη η αλήθεια για την υπόθεση που συγκλονίζει την ΕΣΚΑΝΑ...) Reviewed by THE REFEREES on 3:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.