Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μια ακόμα αποκλειστικότητα των Γκρίζων Λύκων: Αποφασίστηκε η αύξηση του ορίου ηλικίας των διαιτητών!!! (μόνο για φέτος...)


 Δεν θα θέλαμε να ευλογήσουμε τα γένια μας...αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι Γκρίζοι Λύκοι παραμένουν πρώτοι και με διαφορά στις αποκαλύψεις. Το κάνουμε όμως διότι:


  1. Τα θέματα που αποκαλύψαμε είναι μείζονος σημασίας...


  2. Είναι αποκλειστικά θέματα...


  3. Δείχνουν για ποιο λόγο οι Γκρίζοι Λύκοι παραμένουν ψηλά στην αξιοπιστία και στην εγκυρότητα...


Η παραμονή των 50αρηδων στα πρωταθλήματα είναι σίγουρα, ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ που κάναμε. Πριν από 3 ημέρες γράφαμε: Παραμένουν οι 50αρηδες στην ενεργό δράση; (κάτι η ΦΙΜΠΑ, κάτι ο κορονοϊός ανοίγει την πόρτα...) 



Λίγες ώρες αργότερα όλα, μα όλα τα sites, ακολούθησαν τους Γκρίζους Λύκους και έγραψαν την μεγάλη είδηση της παραμονής των Αναστόπουλου, Διαμαντή, Μπήτη, Παφίλη και Κοτσιμπού. Η μόνη εκκρεμότητα είναι το αγωνιστικό τεστ, το οποίο θα κληθούν να περάσουν οι 5 ρέφερις, συν 2-3 μικρότερων κατηγοριών. Και τα ερωτήματα είναι:



  • Είναι αγωνιστικά έτοιμοι για να τρέξουν;


  • Είναι ψυχολογικά έτοιμοι;


  • Θέλουν να εκμεταλλευτούν την παραμονή τους στα πρωταθλήματα ή έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις;

Μια ακόμα αποκλειστικότητα των Γκρίζων Λύκων: Αποφασίστηκε η αύξηση του ορίου ηλικίας των διαιτητών!!! (μόνο για φέτος...) Reviewed by THE REFEREES on 9:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.