Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σωστός ο Φασούλας: Οι εκλογές των ομοσπονδιών δεν θα είναι το απαύγασμα της δημοκρατικής διαδικασίας!!!


 Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ που κινείται εμφανώς για τις εκλογές...


Το περασμένο σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Αχαϊα αλλά και μίλησε στο Ionian Channel για τις εκλογές της ΕΟΚ. Η "αράχνη" είπε το ορθό - ορθότατο: Δεν μπορεί να μιλάμε για δημοκρατικές διαδικασίες στις εκλογές των ομοσπονδιών όταν:



  • Έχουν εγγραφεί στο μητρώο μόλις 260 σωματεία...


  • Οι υποψήφιοι θα γνωρίζουν 10 ημέρες πριν τις εκλογές το εκλογικό σώμα...   



Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό (πατήστε εδώ) και ανέφερε χαρακτηριστικά:



Μέχρι τις εκλογές δεν θα έχουν τακτοποιηθεί τα σωματεία στο μητρώο λόγω της γραφειοκρατικής διαδικασίας. Θα πρότεινα να συμμετέχουν στις εκλογές όσα σωματεία έχουν αθλητική αναγνώριση και τα τελευταία τρία χρόνια παίζουν με τα παιδικά - εφηβικά τμήματα. Άκουσα τον υφυπουργό να μιλάει για 260 σωματεία, που είναι στο μητρώο. Είναι προφανές ότι δεν είναι μόνο τα 260 σωματεία που είναι νόμιμα και τα υπόλοιπα 800 σφραγίδες!!! Αν φθάσουμε στις εκλογές εν μέσω κορονοϊού με 300 σωματεία, τότε μη νομίζει κανείς ότι είναι το απαύγασμα της δημοκρατικής διαδικασίας. Και πρέπει να το δούμε. Και μην μου πείτε ότι είναι μια δημοκρατική διαδικασία να μάθουμε 10 ημέρες πριν τις εκλογές ποια σωματεία ψηφίζουν. Δεν είναι και πρέπει να το δει ο υφυπουργός. 

Σωστός ο Φασούλας: Οι εκλογές των ομοσπονδιών δεν θα είναι το απαύγασμα της δημοκρατικής διαδικασίας!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.