Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιστρέφει: Το ...ξαναμανά του Φασούλα, το γυναικείο μπάσκετ και μια κατσαρίδα που την λέγαν... Γαλατσόπουλο

 


Διάβασα τον Κύριο Γκρι και δεν εντυπωσιάστηκα... 


>> Ο Παναγιώτης Φασούλας, όπως αποκάλυψε, τα "έριξε" στον Κυριάκο Ταβουλαρέα στη συνάντηση που είχε με τους παράγοντες του Γλαύκου. Απλά σας λέω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ...ξανασυμβαίνει. 



>> Όταν ο υποψήφιος πρόεδρος κατέβηκε στην Καλαμάτα πάλι είπε διάφορα για το μέλος της ΚΕΔ. Φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει την τεχνική ποινή του είχε ρίξει πριν κάμποσα χρόνια όταν είχαν ξανασυναντηθεί εντός παρκέ. 



>> Γιατί μην νομίζετε ότι δεν ξέρει ο Φασούλας αν σφύριξε ή όχι στην Α1. Το ξέρει καλά...



>> Έμαθα αλλά δεν το είδα πουθενά γραμμένο ότι σε μια ομάδα της Α1 γυναικών ο χρηματοδότης ...αφήνιασε με τις παίκτριες του!!! Ο προπονητής του μάλιστα αποχώρησε στο ημίχρονο από το πάγκο εις ένδειξη διαμαρτυρίας.  



>> Χωρίς αντίπαλο πάει για τρίτη φορά στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Τον Μάρτιο αναμένεται να γίνουν και όπως καταλαβαίνετε, οι 13 παράγοντες εύκολα μαζεύονται για να ψηφίσουν.



>> Σαν την κατσαρίδα είναι ο Γαλατσόπουλος. Αποδεικνύεται ως ο πιο ανθεκτικός πρόεδρος που έχει περάσει στην πιο δύσκολη συγκυρία για την Α1. Ολοι του τα "ρίχνουν" και όλοι θα τον ψηφίσουν στο τέλος!!!




>> Εδώ, "σακατεύτηκε" ο Ψαράκης, που είχε ούριο άνεμο στα πανιά του και την πλειονότητα των συλλόγων. Ένα τηλεφώνημα από το Μαρούσι ήταν αρκετό...   




>> Μετά εμφανίστηκε ο Ζομπανάκης με τις υψηλές διασυνδέσεις. Ένα μήνα κάθισε στην ...ηλεκτρική καρέκλα του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης. Και έφυγε κακήν - κακώς χωρίς να καταφέρει να κλείσει ΕΛΠΕ και ΕΡΤ...




>>  Και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έκλεισε και τις 2 εταιρίες, συν τη Στοίχιμαν που θα φέρει στις ομάδες από 25 χιλιαρικά έκαστη. 



>> Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Το να έχεις όμως, τα ΕΛΠΕ, την ΕΡΤ και το Στοίχιμαν στο portfolio εν μέσω οικονομικής κρίσης και πανδημίας, ε, δεν το λες και λίγο.    

Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιστρέφει: Το ...ξαναμανά του Φασούλα, το γυναικείο μπάσκετ και μια κατσαρίδα που την λέγαν... Γαλατσόπουλο Reviewed by THE REFEREES on 7:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.