Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έτσι θα "στηθεί" η ΕΣΚΑ της νέας εποχής!!! (οι 9 αλλαγές που θα γίνουν μετά τις εκλογές...)

 


Η ΕΣΚΑ θα αλλάξει παντελώς πρόσωπο και νοοτροπία αμέσως μετά τις εκλογές...

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Πέτρου, είναι ο μόνος - μέχρι στιγμής - από τους υποψήφιους που προχωράει σε 9 προγραμματικές θέσεις για τη νέα εποχή της ένωσης. Αναλυτικά: 


1.       Σώμα παρατηρητών διαιτησίας


Θα δημιουργηθεί σώμα παρατηρητών διαιτησίας από έμπειρα στελέχη του χώρου έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η διαφάνεια των αγώνων της ΕΣΚΑ και να μπορούν οι διαιτητές που χρειάζονται στήριξη να βελτιώνονται και οι ακατάλληλοι να απομακρύνονται. Παράλληλα, θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, πάντα σε συνεργασία με τον ΣΕΔΚΑ, επιμορφωτικά σεμινάρια διαιτησίας. 


2.       Γιατρός Αγώνα


Η ευθύνη του ορισμού του γιατρού του αγώνα θα περάσει από τα σωματεία στην ΕΣΚΑ, η Ένωση θα βρίσκει το γιατρό, θα τον ορίζει για όλους τους αγώνες και αν δεν προσέλθει ο αγώνας θα επαναλαμβάνεται χωρίς να μηδενίζεται κανένα σωματείο.


3.       Λειτουργικά Έξοδα


Η ΕΣΚΑ ως η μεγαλύτερη Ένωση της χώρας θα απαιτήσει τόσο για την ίδια όσο και για όλες τις Ενώσεις να καλύπτονται μέρος των λειτουργικών εξόδων από την ΕΟΚ.


4.       Αναπτυξιακές Ομάδες


Η ΕΣΚΑ θα ηγηθεί της προσπάθειας δημιουργίας νέων ταλαντούχων αθλητών. Θα συμμετάσχει πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της νέας εποχής, τόσο στην οργάνωση των τμημάτων, όσο και στην ψηφιοποίηση της παρακολούθησης των αθλητών. 


5.       Ψηφιοποίηση


Η ΕΣΚΑ θα προσφέρει πρώτη πλήρη γκάμα ψηφιακών δυνατοτήτων για όλα τα σωματεία, τους διαιτητές και τους προπονητές. Η ΕΣΚΑ θα δημιουργήσει ψηφιακή πλατφόρμα, όπου θα συμπεριλαμβάνονται:



•         Ορισμός διαιτητών – κριτών


•         Ορισμός Γιατρού (με κατάργηση μηδενισμού)


•         Ψηφιοποίηση Δελτίων


•         Ηλεκτρονικές Μεταγραφές


 


6.       Ανεξάρτητα Πρωταθλήματα


Η ΕΣΚΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, θα προχωρήσει στην έκδοση αθλητικών δελτίων σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στα ανεξάρτητα πρωταθλήματα με πανομοιότυπες απαιτήσεις που έχει η έκδοση αθλητικού δελτίου για κάθε παίκτη ομάδας της ΕΣΚΑ.


Τα χρήματα από αυτό το ειδικό παράβολο θα χρησιμοποιηθούν για κατάργηση των παραβόλων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ και μείωση του κόστους διαιτητών – κριτών.


7.       Γενική Συνέλευση


Λόγω της ανωμαλίας που έχει προκληθεί από τον αποκλεισμό των σωματείων από τις εκλογές η ΕΣΚΑ θα προκηρύξει έκτακτη Γενική Συνέλευση για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα σωματεία – μέλη της Ένωσης με την συμμετοχή όλων των ομάδων. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021.


8.       Απογευματινή λειτουργία γραφείων


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομάδων μας τα γραφεία της Ένωσης θα λειτουργούν και το απόγευμα.



9. Χορηγίες – Διαφημίσεις



Η ΕΣΚΑ θα κινηθεί προς την κατεύθυνση δημιουργίας – συνεργασίας τμήματος Μάρκετινγκ, με στόχο αρχικά τη χρηματοδότηση όλων των μεγάλων ετήσιων εκδηλώσεων που διοργανώνει και εν συνεχεία των τοπικών δράσεων σε συνεργασία με τα Σωματεία.  

Έτσι θα "στηθεί" η ΕΣΚΑ της νέας εποχής!!! (οι 9 αλλαγές που θα γίνουν μετά τις εκλογές...) Reviewed by THE REFEREES on 10:21 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.