Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέες σοβαρές καταγγελίες κατά Αλεξόπουλου και ΔΣ ενόψει εκλογών!!! (επιχειρείται πρωτοφανής μεθόδευση χειραγώγησης της ΓΣ...)


Και νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα, τελούν εν γνώσει του εκλογικού σώματος αλλά και όλων των Αθηναϊκών σωματείων!!!

Η υποψήφια σύμβουλος της ΕΣΚΑ, Έλενα Σκόπα, προέβη σ' αυτές τις σοβαρότατες καταγγελίες τόσο για τον Γιάννη Αλεξόπουλο όσο και για τα μέλη του ΔΣ και μιλάει για μεθόδευση χειραγώγηση των εκλογών της ένωσης!!!


Χαρακτηριστικό είναι ότι η υποψήφια σύμβουλος για το ΔΣ επισημαίνει ότι η "παραβίαση των καταστατικών διατάξεων, που προβλέπουν προϋποθέσεις  για τη νόμιμη και έγκυρη σύγκληση και διεξαγωγή της Γ.Σ., ο αποκλεισμός τόσων μελών από τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ., όπως και η έλλειψη έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής και η έλλειψη  διαδικασίας εκλογής Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ. απειλούν τη διαφάνεια, τη δημοκρατικότητα και τη νομιμότητα της Γενικής Συνέλευσης". 


 Αναλυτικά οι νέες καταγγελίες:



Τις τελευταίες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΚΑ, οι ενέργειες του Δ.Σ. καταδεικνύουν ξεκάθαρα τη σκοπιμότητα για μια Γενική Συνέλευση κεκλεισμένων των θυρών,  ελεγχόμενη και περιορισμένη ως προς την έκφραση της και τον έλεγχο των πεπραγμένων της και την αποφυγή λογοδοσίας στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης.


1. Στις 2 Ιουνίου εστάλη από τον Πρόεδρο και την Ειδική Γραμματέα της ΕΣΚΑ, επιστολή σε φορείς της Πολιτείας για άδεια δια ζώσης διεξαγωγής της Γ.Σ., τονίζοντας ότι επίκειται συνάθροιση εκπροσώπων 109 σωματείων με δικαίωμα ψήφου αλλά και των συμμετεχόντων σωματείων/μελών με δικαίωμα παρουσίας και λόγου στη Γ.Σ. ανερχομένων σε 180. Εντούτοις αφαίρεσαν από τα σωματεία αυτά τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη, μέσω τηλεδιάσκεψης, Γ.Σ. και να ασκήσουν το δικαίωμα συμμετοχής και λόγου, καθώς δεν απέστειλαν σύνδεσμο για τη σύνδεση των εκπροσώπων τους με το zoom meeting της Γ.Σ.


2. Δεν έχει αποσταλεί η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της οποίας επιλαμβάνεται η Γ.Σ. σύμφωνα με το Καταστατικό, ως προϋπόθεση της λογοδοσίας του απερχόμενου Δ.Σ..


3. Καταργείται αυθαίρετα το πρώτο θέμα της ημερήσιας  διάταξης που είναι η εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ., για τη διασφάλιση της αντικειμενικότητας κατά τη διεξαγωγή της.


Η μεθόδευση χειραγώγησης της Γ.Σ. και αλλοίωσης της βούλησης της, είναι πρωτοφανής και εξόφθαλμη.  Επιδιώκεται η διεξαγωγή της Γ Σ. από τον απερχόμενο, κρινόμενο και ελεγχόμενο Πρόεδρο, συνάμα και υποψήφιο. 

Η παραβίαση των καταστατικών διατάξεων, που προβλέπουν προϋποθέσεις  για τη νόμιμη και έγκυρη σύγκληση και διεξαγωγή της Γ.Σ., ο αποκλεισμός τόσων μελών από τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ., όπως και η έλλειψη έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής και η έλλειψη  διαδικασίας εκλογής Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ. απειλούν τη διαφάνεια, τη δημοκρατικότητα και τη νομιμότητα της Γενικής Συνέλευσης. 


Δυστυχώς για όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει καμία απάντηση, παρότι έχουν αναφερθεί και έχουν ζητηθεί εξηγήσεις, τόσο από την ΕΣΚΑ, όσο και από την Εφορευτική Επιτροπή (δικαστικοί αντιπρόσωποι).


Έλενα Σκόπα

Ανεξάρτητη υποψήφια για τακτικό μέλος του Δ.Σ.

Νέες σοβαρές καταγγελίες κατά Αλεξόπουλου και ΔΣ ενόψει εκλογών!!! (επιχειρείται πρωτοφανής μεθόδευση χειραγώγησης της ΓΣ...) Reviewed by THE REFEREES on 12:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.