Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με το ...ένα πόδι στην Α2 ένας εκ των Άρη, Απόλλωνας!!! (τι είπε ο Τζουλάκης στους παράγοντες των θιγόμενων ομάδων...)


 "Σκούρα" είναι τα πράγματα για τον Άρη και τον Απόλλωνα Πατρών, κάτι που είχε προαναγγείλει στους παράγοντες και ο...  Νίκος Τζουλάκης, πρόεδρος της επιτροπής επαγγελματικής αθλητισμού.


Πριν από 2 εβδομάδες επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του παράγοντες συλλόγων, ώστε να πέσουν στα "μαλακά", αλλά η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: "Έχω τα χέρια μου δεμένα... Ο αθλητικός νόμος είναι ξεκάθαρος..." Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επεσήμανε:


Τις επόμενες ημέρες η ποινή που θα εφαρμόζεται στις ΚΑΕ θα είναι αναλογική, ώστε η μη χορήγηση ή η ανάκληση του πιστοποιητικού θα τιμωρείται με την αφαίρεση 3-5 βαθμών. Οι ΚΑΕ που θα συμμετάσχουν στην Α1 για την σεζόν 2021/22 στην περίπτωση που ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό λόγω καθυστέρησης, θα τιμωρούνται με έναν βαθμό τιμωρία.


Αφορά άμεσα τις τρεις ομάδες (Άρης, Απόλλωνας Πάτρας, Κολοσσός) που δεν πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, αλλά και ακόμη δύο (ΑΕΚ, Ηρακλής), η περίπτωση των οποίων εκκρεμεί.

Με το ...ένα πόδι στην Α2 ένας εκ των Άρη, Απόλλωνας!!! (τι είπε ο Τζουλάκης στους παράγοντες των θιγόμενων ομάδων...) Reviewed by THE REFEREES on 6:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.