Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συναντήθηκε ο Ντίνος Σβερκούνος με τους Γκόντα, Φούφη!!! (τι ειπώθηκε για τη δικαστική υπόθεση...)


Ο Ντίνος Σβερκούνος δεν είναι μόνο ο νομικός σύμβουλος του Βαγγέλη Λιόλιου αλλά και ο... άτυπος γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, καθ' ότι η θέση έχει καταργηθεί από τότε που την καταλάμβανε ο συγχωρεμένος, Θόδωρος Μπαλφούσιας. 

Όλα αυτά τα χρόνια οι αρμοδιότητες του γενικού διευθυντή προσχώρησαν στον γγ, Τάκη Τσαγκρώνη, με τα γνωστά (αρνητικά) αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήταν τέτοια η κατακραυγή των πραγόντων από την έπαρση του γενικού γραμματέα, που έλαβε μόλις το 10% του εκλογικού σώματος στις εκλογές για μέλος της ΕΟΕ...


Ο Ντίνος Σβερκούνος, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες τόσο με τον Σπύρο Γκόντα όσο και με τον Γιάννη Φούφη, προκειμένου να συζητήσουν την δικαστική υπόθεση κατά της ΕΟΚ, του Βασιλακόπουλου και των μελών της ΚΕΔ... Προχθές άλλωστε, δόθηκε η υπόθεση σε δικαστή, ώστε σε περίπου ένα χρόνο να εκδοθεί η απόφαση για την απουσία τους από τις λίστες των ρέφερις. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ο εξ απορρήτων του Βαγγέλη Λιόλιου ανέφερε στον Θεσσαλονικιό ότι θα χρησιμοποιηθεί κανονικά από τον αρχιδιαιτητή. Ο Ντίνος Σβερκούνος ζήτησε λίγες ημέρες για να ενημερωθεί για την υπόθεση και να έχουν μια πιο διεξοδική συζητηση.   


Ο ...πάγος με την ΕΟΚ έσπασε...



Συναντήθηκε ο Ντίνος Σβερκούνος με τους Γκόντα, Φούφη!!! (τι ειπώθηκε για τη δικαστική υπόθεση...) Reviewed by THE REFEREES on 11:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.