Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πίσω ολοταχώς κάνουν οι Κορομηλάς, Ζαβλανός Μητσόπουλος στο θέμα της ΟΔΚΕ!!! (έγγραφο έστειλε ο Συμεωνίδης...)

 


Τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Κώστας Κορομηλάς, Νίκος Ζαβλανός και Κώστας Μητσόπουλος απολογήθηκαν...
χθες το απόγευμα στα γρφεία της ΟΔΚΕ αναφορικά με την κατάπτυστη ανακοίνωση που διέρρευσε στον Τύπο πριν από τη διεξαγωγή του σεμιναρίου. 


Παράλληλα, ο Στέλιος Συμεωνίδης απέστειλε έγγραφο, όπου αναλάμβανε την πλήρη ευθύνη για τα όσα ανεγράφησαν, καθ' ότι αποτελούσε, όπως ανέφερε, δική του πρωτοβουλία... Εύλογο είναι το συμπέρασμα ότι οι υπόλοιποι... κρύφθηκαν πίσω από τον Θεσσαλονικιό, προκειμένου να γλιτώσουν ενδεχόμενη τιμωρία.


Ουσιαστικά λοιπόν, τα 3 μέλη της ΚΕΔ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φέρεται να υποστήριξαν ότι πρόκειται για απόφαση του προέδρου τους, Στέλιο Συμεωνίδη, ενώ έμειναν άναυδοι ότι το περιεχόμενο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες!!! "Η επιστολή στάλθηκε στην ΕΟΚ και στον πρώην πρόεδρο, ως οφείλαμε, προκειμένου να διατυπώσουμε φόβους και επιφυλάξεις αναφορικά με προεκτάσεις του σεμινάριου", λέγεται ότι είπαν και απόρησαν πως διέρρευσε στον Τύπο... 


"Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να σας θίξουμε, διότι σεβόμαστε τους θεσμούς", λένε οι πληροφορίες ότι ανέφεραν και είπαν ότι "έγιναν εκατέρωθεν λάθη για τα οποία νιώθουμε στεναχωρημένοι". Και τα 3 πρώην μέλη της ΚΕΔ χαρακτήρισαν το σεμινάριο ως το καλύτερο που έχει γίνει και ξεκαθάρισαν ότι υπήρξαν παρεξηγήσεις.
Πίσω ολοταχώς κάνουν οι Κορομηλάς, Ζαβλανός Μητσόπουλος στο θέμα της ΟΔΚΕ!!! (έγγραφο έστειλε ο Συμεωνίδης...) Reviewed by THE REFEREES on 10:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.