Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τετ α τετ Λιόλιου - ΟΔΚΕ για τα διαιτητικά θέματα!!! (τι επώθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ...)


Ο Βαγγέλης Λιόλιος υποδέχθηκε όλα τα μέλη του συμβουλίου της ΟΔΚΕ στο γραφείο του... θέλοντας να τους ξεκαθαρίσει ότι ο τομέας της ελληνικής διαιτησίας θα αναπτυχθεί προς το καλό και το συμφέρον των πρωταθλημάτων.  


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκαθάρισε ότι θα διασφαλίσει την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του ελληνικού μπάσκετ και ζήτησε στενή συνεργασία μεταξύ της ΚΕΔ και της ΟΔΚΕ. "Είμαστε εδώ για να πάμε το ελληνικό μπάσκετ και βεβαίως την ελληνική διαιτησία, ένα βήμα μπροστά", εξήγησε ο Βαγγέλης Λιόλιος και συνέχισε:


"Πρέπει να είμαστε ενωμένοι αλλά και έτοιμοι για την ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής διαιτησίας μέσα από συνεχή επιμόρφωση και αδιάλειπτη αξιολόγηση των διαιτητών. Η ΕΟΚ και προσωπικά εγώ θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να διασφαλιστούν τα παραπάνω", συνέχισε, ενώ εκ μέρους της ΚΕΔ μίλησε ο Χρήστος Χριστοδούλου ο οποίος εξήγησε ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα στους ρέφερις, προκειμένου να ασχολούνται συνεχώς με θέματα επιμόρφωσης αλλά και φυσικής κατάστασης"...


Ο Κωνσταντίνος Μπούσιας εκ μέρους της ΟΔΚΕ ξεκαθάρισε ότι η ομοσπονδία στέκεται δίπλα στις ενέργειες της ΚΕΔ, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας στην ελληνική διαιτησία και θα συνεισφέρει τα μέγιστα. "Πραγματοποίησαμε ένα εξαιρετικό σεμινάριο, αλλά στόχος μας είναι η προχωρήσουμε και σε άλλες παρόμοιες δράσεις διεθνούς βεληνεκούς..."  

Τετ α τετ Λιόλιου - ΟΔΚΕ για τα διαιτητικά θέματα!!! (τι επώθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 11:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.