Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θ. Ριζούλης: Η επένδυση στο μπάσκετ δεν αξίζει!!! - Ο Λιόλιος έχει όρεξη αλλά χρειάζεται υπομονή...


Συνέντευξη παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Λάρισα, Θόδωρος Ριζούλης...


 

Πως βιώνετε την εμπειρία της Α1 τα τελευταία 3 χρόνια ;


Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά δύσκολα. Το λέω, από την άποψη πως τις τρεις σεζόν που είμαστε στην κατηγορία έχουμε και τον κορωνοϊό στην ζωή μας! Επίσης, η κατηγορία είναι επαγγελματική και απαιτεί πολλά χρήματα και καλή οργάνωση.

 Επηρεαστήκαμε αρκετά διότι την πρώτη χρονιά δεν ήμασταν έμπειροι και στις αρχές Μαρτίου ήρθε ο κορωνοϊός. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να παραμείνουμε. Την επόμενη περίοδο παίξαμε κανονικά μεν αλλά  κεκλεισμένων των θυρών λόγω του ιού. 

Στην σεζόν που ξεκίνησε έχουμε πλέον την εμπειρία και την οργάνωση και πιστεύω πως θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα. Είμαι  πεπεισμένος για την παραμονή στην κατηγορία και αν έρθει γρήγορα θα στοχεύσουμε για πιο ψηλά.


Αξίζει τελικά, η επένδυση με επιχειρηματικούς όρους στο μπάσκετ;


Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν αξίζει. Σε επαγγελματικό επίπεδο με τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολύ δύσκολο επιχειρηματικά να έχεις κέρδος.  Από την άλλη, για το χόμπι και το συναίσθημα αξίζει φυσικά. Το πρωτάθλημα δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικό αλλά οι επιτυχίες δίνουν χαρές.


Είδαμε  πως η ΕΟΚ άλλαξε διοίκηση κατόπιν των εκλογών που έγιναν. Επίσης, προστέθηκαν σε σημαντικές  θέσεις  σεβαστά πρόσωπα  από την Λάρισα. Ποια η άποψη σας;


Είναι όπως τα λέτε, υπήρξε μεγάλη αλλαγή στην Ομοσπονδία. Ο κ. Βασιλακόπουλος πρόσφερε πολλά και σημαντικά στο μπάσκετ. Πιστεύω, όμως πως τον χρόνο κανείς δεν μπορεί να τον κερδίσει. Ήταν καιρός να υπάρξει αλλαγή. 

Ο κ. Λιόλιος έχει όρεξη για δουλειά, έχει επιλέξει  κατάλληλα στελέχη θέλει όμως υπομονή. Πρέπει να υπάρξει πίστωση χρόνου  για να υπάρξει όφελος στο μπάσκετ. Πρέπει να πω, πως μέχρι τώρα έχουν γίνει σημαντικά πράγματα και ειδικά σε ένα κομμάτι που είχε μείνει πολύ πίσω. Αναφέρομαι στο ερασιτεχνικό μπάσκετ και στις ακαδημίες. 

Γίνονται σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες πλέον. Εμείς σαν ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ επενδύουμε σε αυτό το κομμάτι, έχουμε στην ομάδα μας τον Βησσαρίου από είναι από την Λάρισα και άλλα παιδιά ώστε κάποια στιγμή να «βγάλουμε» τον επόμενο Σπανούλη.


Δείτε περισσότερα στο tinealarissa.gr


Θ. Ριζούλης: Η επένδυση στο μπάσκετ δεν αξίζει!!! - Ο Λιόλιος έχει όρεξη αλλά χρειάζεται υπομονή... Reviewed by THE REFEREES on 10:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.